Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 143 / 3 / 0
Dzisiaj ponad 12 mg i problemy z koordynacją. Sprawy załatwione. Ale gdzie poczucie ulgi.
Bardzo mało 12 dla mnie. Muszę zmienić na przeciwdrgawkowe, a nie tylko 'senne lęki'.
"Słowo trauma z greki oznacza ranę, a wie pan jak jest sen po niemiecku? Traum. Rany rodzą potwory"

http://blackoleander.blogspot.com/
  • 3406 / 534 / 0
flubromazepam w pixach może długo wytrwać ? przechowywany w np. woreczku strunowym i plastikowej buteleczce po np. starych lekach.

Te zapytanie tyczy się ogólnie rcbenzo w pixach.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 578 / 14 / 0
Nie wiem skąd to przekonanie, że mogłoby być inaczej. Jeśli chcesz to trzymać do roku czasu to nawet nie masz się o co martwić.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 53 / / 0
Ile na pierwszy raz?
Dodam ,że jeszcze nigdy w życiu nie brałem benzo.
  • 85 / 7 / 0
4 - 8 mg, dodam że będziesz czuł ze 2 dni
  • 149 / 1 / 0
Kurwa tabletki szatana. Wczoraj na noc zarzucilem dwie a oprocz tego 50mg baclo ok 17 i dziziaj czuje sie jak najebany. Nie moge trzech prostych krokow zrobic a domownicy mowia ze bredze i cos pilem. Ciezki oddech i blednik szaleje. Nacpany jestem jak sto chui! Kiedy to sie skonczy? :retarded:
Aha dodoam ze jakbym byl sam w domu to moze nawet i fajnie. Nawet bym sobie poszedl spac czy cos. Ale zaraz mam sie wziac za naprawianie auta i jakos zachowywac sie przy domownikach. Moze to byc od mixu z doxycyklina? Biore antybiotyk juz jakis czas moze to dlatego :retarded:
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
thehyper pisze:
Jeśli ktoś ma problem z nabyciem glikolu propylenowego, polecam wykorzystać szeroko dostępny etanol 95%

(...)
Ja natomiast polecam dobre sklepy z akcesoriami do e-fajek. 100ml glikolu za kilka złotych, buteleczki różnych pojemności (w tym z pipetą), zakraplacze - nawet dodałem sobie kiedyś aromatu waniliowego do clonazolamu :-D
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 361 / 15 / 0
Nie wiem, czy to ze mną jest coś nie tak, czy sort taki. Ale chyba ze mną, bo po 10 mg relanium też niewiele czułem. 6-8 mg flubro rozpuszczonego w glikolu i oprócz lekkiego neutralnego przymulenia nic poza tym, już trzeci raz w tym tygodniu. Chyba czas uderzyć w klonazolam
  • 1342 / 48 / 0
Wez sobie więcej niż 8mg tego flubro to poczujesz. Relanium to gówno, kiedyś zjadłem pół blistra i działanie było na granicy placebo.
SESH
  • 242 / 13 / 0
U mnei to samo jednak. Do bromka nie ma porownania. Sort b3. W nocy ok 20 8mg, rano jak najebany lekko problemy z kordynacja. Czekam aż przejdzie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.