Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 313 / 5 / 0
Każdy osioł wie jak wygląda i pachnie mięta. Jak komuś pokażesz szałwie i powiesz, że to mięta to gwarantuje, że uzna Cie za kretyna i będzie próbował na siłe wytłumaczyć, że wcale mięty nie masz.
Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
No tak ale jak ktos kto nie na dostepu do swiezej miety zamowi salwie to moze powiedziec ze dostal cos innego o podobnym wygladzie. NIestety im salvia wieksza tym bardziej nie podobna do melisy :'(
Melisa chyba nie ma cytrynowego zapachu, przynajmniej ja tego nie czuje a pije ja ostatno w duzej ilosci przed snem (dziala pozytywnie na moj organizm :-) )
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007 przez emce666, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 313 / 5 / 0
A czemu nie możesz mówić, że masz Szałwie z Meksyku? :) Najprostsze wytłumaczenie. Wątpie, że masz w domu detektywów, którzy tylko czekają aby wykryć jakiś spisek.
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Norberto: Salvie juz mam prawie 2 tygodnie w domu i nic takiego sie nie stalo z czego nie moglbym wybrnac. Ten temat jest moze nie tylko dla mnie wazny a jezeli jest nie potrzebny to nich moderator go usunie.
  • 414 / 8 / 0
Temat może nie jest zajebiście ważny, ale może być przydatny - czekam aż ktoś wymyśli coś sensownego. powodów do usuwania nie ma.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonZ »
pokrzywa ^^
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.