Pochodziłem po aptekach i spierdolilem koncertowo, mówiąc ze potrzebuje Solpadeine na kaszel. 2 aptekarzy mi tłumaczylo że to jest przeciwbólowy przecież i ostatecznie wydali co-codamol. W innej aptece dostałem za to bez problemu(chociaż kobieta 4 razy ostrzegała, że mogę to brać tylko 3 dni z rzędu bo sie uzależnie. Kurwa czemu nikt mi tego nie powiedział pół roku wczesniej :( ) Z tego co wynika z ulotki to tez jest tam 8 mg, a nie 12,5 jak wspomniał ktoś stronę wczesniej, ale moze dostałem inną wersję/coś popieprzylem.
Edit:kminie juz, dostałem Solpadeine plus, kiedy większą dawkę kody ma Solpadeine Max:[
anaden pisze:Siemka, pytanko do Wildwolfa.. jak u Ciebie wyglada dojscie do koko (jak najczystsze)? Ja tez z Glasgow juz ladne pare lat, z ziolkiem u mnie piekna sprawa jesli chodzi o jakosc i ilosc, feta jak zawsze bez problemu wsrod polakow ale to scierwo jest staram sie od tego trzymac z daleka bo mialem juz tym przejscia. W sumie to tylko z koko taki problem ze przenigdy nie bylo mi dostac to za co zaplacilem a bralem sorty po 100funa z roznych zrodel i zawsze jakas wyjebka albo ze mna cos nie tak ale przeciez to chyba niemozliwe zeby dzialalo na pograniczu placebo:) pozdro
przychodzi na drugi dzień przesyłką pierwszej klasy, chciałbym też dodać ze nie jest to fioletowe jak w stanach i smak może być ochydny za pierwszym razem ale można sie przyzwyczaić.. polecam bardzo wlaśnie jutro przyjdzie mi juz druga buteleczka :)
[ external image ]
od tygodnia mieszkam w bingley,nie daleko bradford
sa jakies sklepy z "dopkami" w bradford?
jakie leki dostane w aptece po ktorych mozna odleciec ;d?
jest ktos z okolic z dostepem do sprzetu? jakas anetka trawa?
pozdrawiam :)
xenere pisze:Witam forumowicze
od tygodnia mieszkam w bingley,nie daleko bradford
sa jakies sklepy z "dopkami" w bradford?
jakie leki dostane w aptece po ktorych mozna odleciec ;d?
jest ktos z okolic z dostepem do sprzetu? jakas anetka trawa?
pozdrawiam :)
a tak to kodeine najlepiej z neta czytaj strone wczesniej moj post z trawa nie ma problemow jesli poznasz jakis ziomkow
Fallenmrx pisze:Damianero - ja swoja pierwsza zabawe z tym syropem skonczylem beltem pol godziny po wzieciu, wiec faktycznie nie jest najlepszy ;P Za drugim razem wszedl lepiej, ale i tak cocodamol wychodzi taniej i hm, smaczniej? Chociazby dlatego ze duzo mniej plynu do wypicia.
według mnie dobrze jest mieć kubek z 500ml dać do niego kilka kostek lodu i zmieszać tak ze 70ml (tyle ja sobie wlałem bo tolerka jescze niska :) ) z energy drinkiem o nazwie rockstar niebieski o smaku bubbleburst maskuje ten ochydny smak syropu ktorego nie da sie opisac.. no i jesli bierze cie na wymioty ja np leże w łóżku na boku i przechodzi po jakims czasie.. aktualnie zaczynam szkole tak więc na jakis czas przestane to brac bo od 2 tygodniu nie bylo dnia bez tego pozdro ziomal :P
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.