Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
^ co??? To dziala tylko na serotonine, kiedy ja PO wrzucilem 250mg lekko obraz wariowal jak przy za duzej ilosci 3mmc, tylko zamiast stymulacji odrazu mega przyjebanie i sennosc. amfa tak nie dziala.
wolna molekula
#mops
  • 266 / 9 / 0
No to pewnie my też mieliśmy 2 różne substancje :lol: Mnie to w działaniu najbardziej przypomina słabą amfe. Żadnej senności nie doświadczyłem. Był za to delikatny speed i przyjemna taka trzeźwa euforia. O to mi chodziło że w tym przypomina amfetaminę że umysł pozostaje jasny, trzeźwy jak przy amfie, speed oczywiście o wiele mniejszy.
scalono - Fuko. PS nie cytuj posta bezpośrednio nad własnym
Dodam jeszcze że ja zawsze to wciągałem sniffem, nie wiem jak działa przyjmowane oralnie.
  • 1874 / 96 / 127
Mialem od vendora, ktory raczej nie popelnia bledow w swojej pracy, wiec mam pewnosc, ze mialem to co kupilem. Ale fakt podalem 250mg per oral, wiec pewnie dlatego sama serotonina. Ale IMO ta substancja to kupa... A przy jej dawkowaniu jakbys tyle 3meoPCP zjadl to bys mial srogą lipe, bo 3meoPCP to dawkowanie oscyluje w granicach 20mg chyba, a izoszitu 200mg.
wolna molekula
#mops
  • 146 / 8 / 0
Właśnie chodzi o to że ta substancja działa wyraźnie nawet w niewielkich dawkach rzędu 30-40mg, z dysocjantami mam doświadczenie małe pare razy DXM, a to co dostałem nie ma w sobie nic z serotoniny bo empatogeny to ja znam na pamięć.
  • 4894 / 853 / 0
Ja bralem to gowno w malych dawkach, bo sampla 250mg rozlozylem na trzy sniffy . Jak dla mnie totalne gowno, serotoniny to ja w tym nie uswiadczylem za duzo, cos tam czuc ale nawet bym tego nie nazwal nacpaniem, ucpaniem czy jak kto woli, zero pozytywow . Nie polecam ,nikomu tej substancji.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 395 / 36 / 0
Z ketonów to najbardziej lubiłem. Aktualnie co na legalnie dostępne o podobnym działaniu??? Ten spokój i chillout wjebany w fotel martwo patrząc w ekran monitora.
  • 1342 / 48 / 0
Czekajcie, zdelegalizowali to ustrojstwo? Pewnie ktoś zaraz wyjebie tego posta, ale nie chce mi się po raz setny wertować listy delegalizacyjnej. Jeśli nie, to mógłby być w miarę znośny keton w opozycji do klefedronowego ścierwa.
SESH
  • 1957 / 230 / 0
Chyba nie ma. Ja byłem zachwycony tą substancją, ale za drugim razem nie chciała mnie kopnąć i było mi niedobrze, a ten sam worek.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Rozumiem, że podanie oralne jak przystało na serotoninową substancję? I tylko ten jeden raz prawilnie zadziałał?

W sumie zapowiada się całkiem niezle, metedron był konkretną petardą. Szkoda, że to rzeczy tak bliskie PMMA.
SESH
  • 1957 / 230 / 0
Trzaskałem w klamę, mam trochę pierdolca na tym punkcie. Opisałem wszystko szczegółowo parę stron wcześniej. Jeśli delegalizacja ominęła tę substancję, to raczej jest to najlepsza opcja. Sam bym sobie ją zamówił, kurwa... %-D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.