Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 572 / 47 / 0
picziklaki pisze:
Może się nakręcasz za bardzo ? Bo kusisz mnie do spróbowania tego gówna tylko bym musiał z diety coś wywalić albo opipramol albo chloroprotiksen. To powoduje uzależnienie ?
A znasz cos co jest zajebiste i nie powoduje uzaleznienia ?
  • 2012 / 83 / 0
Uzależnienie pewnie typowe dla opio ale jak kilka razy zaćpiesz to sie nie uzależnisz raczej, mam wrażenie ze z dnia na dzień coraz lepiej klepie. Nie nakręcam sie tylko naprawde bardzo dobrze kopie, uwierz mi jestem starym opiatowcem więc to nie placebo. Dzisiaj zajebałem 20 tabletek i.v. i poprostu czuje sie bosko, najpierw zajebiste wejście, chwile opada i po jakichś 2 minutach wali z pełną mocą. Siedze i łapie srogie noddingi. Hit sezonu ta tianpetyna jak dla mnie, prawie jak heroina i to na białą recepte. Znalazłem tani zamiennik "Atinepte". 12zł za 30 tabletek a to 2 dobre strzały.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 85 / 7 / 0
jeszcze taniej Cię wyjdzie jak po prostu zamówisz z neta..... i to bez recepty
ale mi osobiście jej działanie rekreacyjne się nie podoba
  • 572 / 47 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Uzależnienie pewnie typowe dla opio ale jak kilka razy zaćpiesz to sie nie uzależnisz raczej, mam wrażenie ze z dnia na dzień coraz lepiej klepie. Nie nakręcam sie tylko naprawde bardzo dobrze kopie, uwierz mi jestem starym opiatowcem więc to nie placebo. Dzisiaj zajebałem 20 tabletek i.v. i poprostu czuje sie bosko, najpierw zajebiste wejście, chwile opada i po jakichś 2 minutach wali z pełną mocą. Siedze i łapie srogie noddingi. Hit sezonu ta tianpetyna jak dla mnie, prawie jak heroina i to na białą recepte. Znalazłem tani zamiennik "Atinepte". 12zł za 30 tabletek a to 2 dobre strzały.
Mozesz ze stanow zamowic na kilogramy w prochu wtedy wyjdzie najtaniej.
Odstawienei jest w chuj gorsze niz po opio bo to dziala na system glutaminowy i dopaminowy dodatkowo
  • 2012 / 83 / 0
No po 240 tabletkach w kilka dni da sie odczuć jakies pobolewanie mięśni i pogorszony nastrój. Po kilku dniach traci to magie i nie da sie naćpać jakoś w kurwe mocno, czy wezme 15 czy 30 tabletek to jest mała różnica a powyżej 30 nie opłaca sie brać bo wcale nie będzie mocniej. Coś jak kodeina - powyżej pewnej dawki nie kopie mocniej a wzrastają efekty uboczne typu wyrzut histaminy. Koniec testów.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 35 / 2 / 0
3 tydzień na tianeptynie i spadła mi skuteczność w mnemotechnice.
  • 242 / 13 / 0
Obecnie biorę Coaxil na nerwicę która wg. lekarza była wieloletnia i na skutek ciężkich przeżyć i zatracenia się w dragsy i narkotyki przyjęła dość ostrą postać jako lek tzw. pierwszego rzutu i jestem zadowolony.

Przez pierwszy tydzień nie odczułem nic po za wręcz nasileniem natrętnych myśli i przypomnieniem nawet tragicznych sytuacji z przed wielu lat jakby były wczoraj, ale przetrwałem i obecnie po 3 tygodniach zaczyna być bardzo ok. Po za tym, że objawy takie jak wachania nastrojów czy natrętne myśli lekko zelżały to trwają zwyczajnie krócej za to znika osłabienie, większa motywacja znowu odzyskałem. Dzisiaj zacząłem się uczyć do obrony, znowu codziennie trenuje po 2godziny i daje mi to ogromną satysfakcję, znowu katuje angielski codziennie. Oglądam seriale, czytam, dzwonie do ludzi jest spoko nie ma fajerwerków ale jest ok. W międzyczasie zmieniłem dawkę z 2x1 na 3x1 może to też kwestia tego. Sam się nakręcam na naukę jak wcześniej bałem się tak bardzo obrony, że od lutego nie mogłem się zabrać za nią to teraz traktuje to jako wyzwanie wręcz chcę na nią iść.

Za to lekko nasiliły mi się objawy w postaci drapania skóry na głowie staram się po prostu pilnować i czymś zająć łapy.

Lek po pierwszym tygodniu chciałem odstawić, w drugim mówiłem że placebo a już ok 10 dni czuje stopniowe działanie.

Dodam tylko, że lek dostałem od lekarza pierwszego kontaktu a magik u którego byłem podtrzymał go. Bardzo się cieszę bo mam bardzo dobrą i odpowiedzialną pracę w tym narkotesty i mam nadzieję, że tianopeptyna nie wychodzi na nich :hug:
  • 572 / 47 / 0
Nie wychodzi,za to na wenle sie nie zgadzaj bo moze wyjsc jakis metabolit jako substancja zabroniona nie pamietac juz ale chyba amfetamina.
  • 91 / 4 / 0
Dziś zacząłem brać tianeptynę(Coaxil) i nie wiem czy tak ma być, mianowicie: strasznie się na wszystko wkurwiam, coś w stylu; do sąsiada: czego tak te kotlety znowu napierdalasz cwelu lub do siostry: dobra zamknij dupe, wypierdalaj. To normalne? Ale mogę powiedzieć, że działanie przeciwlękowe odczuwam już od pierwszej tablety bo zamiast się czegokolwiek bać np. ludzi to prędzej jebnął bym komuś z bani %-D Najważniejsze że nie ma żadnej senności ani mentalnego przyjebania jak po SSRI :yay: a w przyszłym tygodniu zjem sobie jednorazowo z 15 i zobaczymy czy to prawda co piszecie :)
"Bakin' soda, I got bakin' soda"
  • 35 / 1 / 0
Kiedyś na zejściu fazy po 3mmc zjadłem parę tabletek coaxilu, nie pamiętam dokładnie ile, ale faza wróciła tak jakbym zjadł następną dorzutkę. Możliwe to czy sobie nawkręcałem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".