Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 563 / 0
Te odmiany sa nie do odroznienia dla przecietnego cpuna.
  • 2538 / 215 / 0
A jest szans że taki modry czy tam km po kilku pokoleniach będzie miał więcej % majki w sobie? Np. jak będzie się wybierało największe rośliny z najobrzydliwszym mlekiem.
  • 800 / 67 / 0
Dlaczego po kilku próbach różnych nacięć mleczko nie wycieka? Główki wczorajsze, przeleżane, ale świeże. Żyletka czysta, ostra. Kilka różnych prób, najpierw w kolanku, potem na kilku sztukach na główce. Pod różnymi kątami i różnej głębokości. Ni chuja, jedna kropla z jednego kolanka poszła. Co zrobić z takim materiałem?
(Proszę o niestosowanie bluzgów dotyczących marnowania materiału, gdyż jest to "rozdziewiczenie" z tego typu narkołykami :D)

PS. W oczekiwaniu na mleczko, które de facto nie wypłynęło, wymyśliłam sobie ćpuńską piosenkę. :cool:
Śpiewamy do melodii, niezbyt ambitnego utworu, Grzeszczak: https://www.youtube.com/watch?v=fgpRTeKGl20

Kiedy znajdziemy się na wielkim skręcie,
Co z nami będzie?
Kilka główek się zbierze i opium będzie.
Nawet jeśli diler dzisiaj da odpowiedź,
Może lepiej wtedy kompot sobie zrobię?
%-D :rolleyes:
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 2538 / 215 / 0
Kurwa materiał marnujesz? . Nie no żart, taki suchar :D Sorry słonko :heart: tramalek mnie zmiotał jak marzenie, :D Makówki najlepiej nacinać na krzaku, jak są nakoksowane i pogoda dobra to i 6 razy zbierzesz.

Lub po prostu były już za stare by mleczko ciekło. Albo za długo leżały, należy z nich nektar zbierać jak najwcześniej od ścięcia, tak to musiał jakoś w makówie zaschnąć i dla tego nie pociekło. Jak zrobisz makiwarę na zimno z rozdrobnionych na pył makóweczek to będzie pychota, wszystko ładnie wyciągniesz.

Ja sobie śpiewam tak : Pyszny tramal w myślach moich, będę pił go jak szalooony, wypiję butelką całą by się lepiej fazooowałoooo :D Melodia z Toledo dwa balony.

Inne moje rymowanki w wasze rymy na temat dragów czy jakoś tak :D Ogólnie na bieżąco wymyślam, i rymowanie mi bardzo łatwo przychodzi więc nawet więcej nie wpisuje bo by miejsca na forum brakło :D

Ech ale mnie tram siekł kurw jak ja to kocham tylko makiwar na zimno trama przebija i to tak ciut ciut a jako że nie chce mi się z pieprzyć z robieniem jej wale trama :heart:

Pozdro
  • 811 / 5 / 6
To znowu ja zdecydowanie wole makiware/PST niż trama. Fajne wejście morfinowo/kodeinowe stanowczo przebija pustą stymulująco-sedacyjną fazę po tramadolu. Ale wiadomo - lepszy rydz niż nic. Tram jest, znowu maku brak.

PS. chlorekturbokofeiny masz maila ;)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Z tramem się od niedawna znam więc fascynacja nową miłością :D z makiem od 3 lat za pan brat. Plus taki że tramka zapijam a maczek czeka na smutną zimową porę, pieknę uczucie gdy za oknem śnieg, mróz a ty siedzisz przy cieplutkim grzejniku z morfiną w krwiobiegu :) I dzięki tramowi nie popłynąłem bo ostatnio się bardzo wczułem w mak, jak by nie tramal to bym ciąg za ciągiem jechał i tak 2 dni temu majka poszła, dziś też miałem na nią smaka ale po trampku przeszło.
  • 800 / 67 / 0
@chlorek
Oczywiście materiału nie zmarnowałam :) Te kilka główek poszło na odwar, który lekko posmyrał. Na razie pobawię się w kucharzenie, bo moje maleństwa znajdują się w centrum miasta. Cóż, tak też bywa.

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 2538 / 215 / 0
Ile razy odwarowałaś? 3 razy najlepiej, 4 to tak dla zasady można :)
  • 800 / 67 / 0
Raz, gdyż nie miałam więcej czasu. W ogóle brak mi czasu na takie zabawy. Ale warto wiedzieć, dziękuję za info! :) Dziś spróbuję makiwary z podsuszonych maleństw, ale może najpierw się zapoznam z przepisami, co by tym razem nie popełnić takiego błędu, jak powyżej.

• 2538 / 215 / 0
Kilka ostatnich stron z tematu makiwara kilka przepisów znajdziesz :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.