...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Zablokowany
  • 3 / / 0
A więc chciała bym się dowiedzieć jak to jest z detoxem domowym.
słyszałam że np. Na Dzielnej lekarz może wypisać receptę na taki detox,a może coś mi się ujebalo w tym naćpanym mózgu ? A więc,czy jest to możliwe ? Walę po batach od 4 miesięcy. Wiem,to nie długo,ale skrety mam okrutne.
Może ktoś mi napisać coś o takim detoxie jeżeli takowy wgl istnieje.
z góry dziękuję,bo chcę sobie już ułożyć życie...
  • 880 / 23 / 0
Tak jak najbardziej możliwe. przedewszystkim musisz schodzić stopniowo z dawek na takie które będą tylk usuwać skręta. Rób tak przez 4-5 dni, potem przejdź na kodeine i tak smao przez 5-6dni schodź sobei aż dojdziesz do ok 100-150mg. Potem odstawiasz.

Przydadzą się ketonal w tabletkach jak i maści na nogi(bolą). Benzo diazepam, dużo. zolpidem na dojebanie się na sen. Obu conajmniej po 2 opakowania najmocniejszej dawki. Pomaga też nieco baklofen. Musisz mieć wolny conajmniej tydzień, a najlepiej ponad dwa.

Poczytaj sobie moje posty znajdziesz dużo info o domowym detoksie.
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 1997 / 120 / 0
Ja polecam za to tramal retard plus jakieś benzo (najlepiej rolki). Łatwiej IMHO schodzić z dawek, bo działa dłużej i nie będzie tego chujowego momentu, gdy "peak" opada. Mnie tak odtruwali od fenta, i to od astronomicznych ilości. Fakt ze najgorsze 48h miałem już za sobą.

Nie pamiętam dawkowania, ale chyba więcej na noc, s mniej na dzień, zrównujesz powoli dawki i znowu krocze. Przy 14 dniach można to zrobić prawie bezboleśnie. Reszta jak pisze better
  • 443 / 54 / 0
Żadnego opio nie da Ci lekarz - tramal odpada.
Ketonal, iporel, laremid, relanium, doxepina, hydroxyzyna. To max co dostaniesz. I na tym wyjdziesz. 4 miesiące brania to przejdziesz bardzo dobrze. Oczywiście siedzieć w domu i odpoczywać.
To będzie Twój najłatwiejszy detoks wierz mi. Bo pierwszy jak sądze.
  • 1874 / 96 / 127
topic15699.html Tutaj jest wszelkie info co to odtruwania sie od opiatow, jezeli kazdy kto bedzie chcial sie oczyscic zalozy temat spowoduje to srogi burdel, prawda? Zamykam
wolna molekula
#mops
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.