czytając listę środków, które mają zostać zdelegalizowane 1 lipca 2015 roku, zauważyłem, że brak na nich 3-CMC ( Metaklefedron ) oraz 4-CMC ( Klefedron ),
więc wnioskuję, iż powinny za niedługo pojawić się u naszych Vendorów.
Jeżeli i tym razem szanowny moderator nie zaakceptuje mojego postu to ŁASKAWIE prosiłbym chociaż o wpisanie powodu.
Zanim zaczniesz psioczyć sprawdź maila. Powód został szczegółowo opisany przeze mnie. Fuko
pozdrawiam
Po drugie, te substancje są na rynku od miesięcy, sprzedawało je lub nadal sprzedaje wielu vendorów. Na forum są wątki o tych substancjach. Sugeruję żebyś ŁASKAWIE poczytał zanim zaczniesz zadawać pytania.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jeśli nie to gdzie znajdę taką listę? Dobrze by było uaktualnić pierwszy post.
scr pisze:Czy lista środków wypisana w pierwszym poście tego wątku była aktualizowana i zawiera pełną listę środków, które dziś są jeszcze legalne, a od jutra już nie?
Jeśli nie to gdzie znajdę taką listę? Dobrze by było uaktualnić pierwszy post.
Gdzie znajdę pełną listę rzeczy które od jutra wchodzą na listę?
4-ho-mipt wchodiz nvvliste?
Tak po prostu dla przeciętnego Polaka lista taka jak na pierwszej stronie, tylko aktualna.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.