...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 229 / 53 / 0
Głosków podobno zrobił się lżejszy niż te 5 lat temu. Palić można, jest szkoła do której jezdzi sie co drugi weekend jakoes 5 km dalej. Sprawa telefonu z tego co sie orientuje wyglada tak jak w innych Monarach. Czyli od pewnego stopnia, pare miechow po przyjezdzie, wyjazdy, generalnie nie jest zle.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 1874 / 96 / 127
Plawnowice? ktos cos? Jestem na etapie dzwonienia tam co tydzien.
wolna molekula
#mops
  • 1854 / 216 / 37
@hipol
Głosków ma nadal dobrą reputację, potwierdzam.
Btw, we wszystkich monarach jest już lżej, dużo ciekawych dociążeń zanikło.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 18 / / 0
Był kto ostatnio w monarze w Głoskowie?Czy coś tam się zmieniło i jak z kadrą jest jeszcze ta stara kadra co była?
  • 267 / 16 / 0
Ktoś coś wie o Dębowcu?
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 113 / 2 / 0
ktos na krakow pleszow detox i leczenie ?
  • 1874 / 96 / 127
Ktoś wie o ośrodku, do którego można wziąć psa? O ile wgle takie są, a bardzo nie chciałbym psa zostawiać komuś...
wolna molekula
#mops
  • 1889 / 72 / 3
^ Na zamknięty nikt Cię ze zwierzakiem nie weźmie, nawet na prywatny. Nie wiem czy jest taka opcja, ale najwyżej możesz dochodzić na oddział, tylko na noc wracasz do domu. Nawet i to wtedy nie jest dla psa dobrym rozwiązaniem.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1874 / 96 / 127
Właśnie na prywatnym miałem taką możliwość, ale nie miałem wtedy jeszcze psa... Kurde sa monary gdzie z dziecmi mozna, to czemu z psem nie mogem... Nie krzyczy, nie brudzi, nie ćpa śpi cały dzień.... Trudno, będe musiał powaga to przekminić...
wolna molekula
#mops
  • 1874 / 96 / 127
Ale zaspamowałem tablice japierdole %-D Dobra ide przepisywać leksykon do kuchni.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.