Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Oczywiście, że się całkowicie nigdy nie rozpuści. Dlatego zalewasz jeszcze raz i powtarzasz całą procedurę, dodatkowa moc jest zawsze pożądana, nieprawdaż?
Ponowne przeczytanie FAQ zazwyczaj pomaga (i nie mam na myśli nic złośliwego, jestem po strzale i w mojej głowie nie brzmi to w jakikolwiek sposób atakująco, aczkolwiek nie wiem jak może odebrać to osobnik w stanie trzeźwym).
Pozdrawiam.
· I'm too sensitive. I need to be slightly numb in order to regain the enthusiasm I once had as a child. ·
Przed uzyciem skonsultuj się z lokalnym ćpunem bądź moderatorem hyperreala, gdyż część leków właściwe stosowanych daje niezapomniane przeżycia
  • 43 / / 0
jak sie ma zbezetowane opium do niezbezetowanej morfiny w skali mocy?
tzn np 100mg wysuszonego opium zbezetowanego do 100mg niezbezetowanej morfiny z mst? oczywiscie iv.... ile takiego zbezetowanego opium na strzala przy tolerce majki ok 100mg? (nieduzo, nieduzo:P)
  • 71 / 3 / 0
A ja chciałbym się zapytać jak długo można przechowywać opium?I w czym najlepiej przechowywać(worki strunowe,ampułki czy coś innego)
  • 2538 / 215 / 0
W fiolkach po lekach najlepiej z przyciemnionego szkła. Np. po nadmanganianie potasu, tylko trzeba bardzo dokładnie to wymyć żeby nic na ściankach nie zostało.
  • 25 / / 0
Czy to normalne, że surowe mleczko prosto z krzaka oprócz bardzo gorzkiego smaku powoduje pieczenie?
Odmiana to prawdopodobnie lazur.
  • 1874 / 96 / 127
up si, dobre PST jest gorzkie, ze az piecze wiec z opium analogicznie bedzie ;)
wolna molekula
#mops
  • 25 / / 0
belejaki pisze:
up si, dobre PST jest gorzkie, ze az piecze wiec z opium analogicznie bedzie ;)
Właściwie to nie ma porównania do PST. Piekło jakbym wpieprzył ostrą musztardę 8-(
  • 395 / 36 / 0
chciałbym opium spróbować od czego zacząć? w zielarni? w aptece? :)
  • 60 / / 0
Proszę o jaśniejsze zapytanie nie rozumiem zdania
  • 2538 / 215 / 0
Meczko czasami piecze prawie jak papryczka cayenne :) Jaki alkaloid za to odpowiada? Zauważyliście że na ogół mniejsze rośliny z 1 łebkiem mają bardziej obrzydliwe mleczko niż kozaki z kilkoma głowami?

Jak ten Lazur w końcu odróżnić od Km modry i modry? Modry ma chyba fioletowe kwiaty z ciemnym oczkiem więc no problem, ale dwa pozostałe białe z fioletem. Makówki okrągłe niby, ale jak okrągłe? Spotykałem ( nieliczne) z takimi aż spłaszczonymi na biegunach jak kulka ziemska, tyle że na ogół małe. Oraz duże okrągłe, ale raczej wydłużone na biegunach. A nawet zupełnie podłużne a klepały bardzo dobrze. Jakie są Wasze doświadczenia?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.