Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
jakie plany macie po dniu sądu?
i na ulicach nagle bedzie w 1g alfy 100mg alfy
tak jak syutacja msie aktualnie w przypadku amfetaminy :-(
a krysztal mleczny za gieta bedzie chodzil po 100zl :huh:
hess pisze:Vapo będzie długo za tobą chodzić, w pewnym momencie nawet może się wydać, że ciśnienie nigdy nie przejdzie, ale po 3 miesiącach OFF powinno być coraz lepiej.
Grunt to sobie nie wkręcać/wyobrażać w głowie tego całego rytuału, że bierzesz blache, sypiesz i od początku do końca wszystko wizualizujesz itd wapo ma zniknąć. Nawet do łapy nie bierz zapalniczek, a folię wyrzuć, żęby jej nawet nie oglądać.... hehehe
Generalnie wracam powolutku do stabilności. Niech będzie zgodabi bezpieczeństwo
W W K T pisze: Paranoje że rodzina na schodach o trzeciej w nocy podsłuchuje( no dobra, to nie była paranoja,) czy że kamerki zamontowali w pokoju.
haszykowy pisze:krrwa najgorsze są te ciągłe myśli o alfie dosłownie co chwile
gram sobie w dote i nagle mysl ale bym szczura skreslil![]()
odruchowo wchodze do sklepu w necie wybieram alfe i zaraz sie ogarniam i usuwam z koszyka![]()
może przerzucenie się na giebelsa coś da
btw ostatnio po 24h z alfą ale takie hardkorowe 24h w chuj alfy blue,3mmc i morze wódki miałem takie paranoje jakich jeszcze nie miałem
w autobusie bałem się spojrzeć na telefon,miałem jakies derealizacje uje muje nie rozumiałem co się dookoła dzieje![]()
modliłem się żeby mi wróciła normalnosc a to było 4 dni po alfieniu (nie musze dodawac że spałem już 1 dnia)
to było dziwne ale w końcu zeszło i od razu pojawiła się mysl o zalfieniu ale bede silny i wylecze się z tego wstrętnego nałogu giebelsem
Nic dziwnego od dawna wiadomo wszystkim że "szatan" opuszcza ciało opętanego po 4ech dobach. Czwarta doba bywa właśnie najgorsza.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.