Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 107 / 0
Ja nie wiem co Wy wyprawiacie z tą strzykawą, że boli. Mój patent na pr - wetknąć czubek, wstrzyknąć zawartość, wyciągnąć i przez parę minut "przytrzymać" zwieracze czy jakieś mięśnie w okolicy jelit - tak jak byśmy chcieli przetrzymać bąka który ma zamiar za chwilę uciec do atmosfery.
Co do higieny - najlepiej używać do przygotowania roztworu przegotowanej wody. Trzeba uważać na substancje drażniące, które trzeba rozpuszczać w większej ilości wody w takim stężęniu które nie wywołuje podrażnienia. Są też takie których tą drogą po prostu nie idzie zapodawać (diphenidine, DXM). Najwięcej waliłem pr MXE, a ta substancja jest wyjątkowo łagodna i nawet przy bardzo stężonych/nasyconych roztworach nie występuje problem podrażnienia. W kwestii bk i stymulantów bywa różnie, halogenowane pochodne amfetamin i bk są bardziej drażniące. W ogóle stymulantów nie polecam zapodawać tą drogą, bo bardzo szybko i konkretnie wchodzą, a co za tym idzie - cholernie uzależniają.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 74 / 19
scr - jak to "wetknąć czubek", właśnie o to chodzi, żeby włożyć strzykawkę jak najgłębiej, żeby substancja nie uleciała; zaciskanie mięśni w tym przypadku raczej nie pomoże, jak tak płytko to zrobimy.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 867 / 18 / 0
Olej to tez lubrykant ;)
Lubrykant - ogólnie jest to substancja zmniejszająca tarcie pomiędzy dwiema dowolnymi, znajdującymi się w ruchu powierzchniami, inaczej smar.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 107 / 0
SandS bzdura, wystarczy przytknąć, wetknąć może 0.5-1cm strzykawki 2ml lub 5ml. Może każdy ma inną anatomię odbytu. Poćwiczcie z wodą. Nigdy nie wtykałem strzykawki głębiej do aplikacji PR, nigdy nie używałem oleju, uleciało coś może 20 razy na parę jak nie paręnaście tysięcy aplikacji (licznika nie mam), głównie wtedy gdy leciały dorzutki w stanie totalnego upierdolenia. Wg mnie używanie oleju może powodować problemy z absorbcją oraz utrzymaniem roztworu.

Kurwa, jak Wy sobie wtykacie w dupę całą strzykawkę to się nie dziwię, że ludzie się krzywo patrzą na PR i że kojarzy im się to z analem.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 3 / 0
Dokładnie! Wystarczy 1-2cm a przy odrobinie wprawy nawet lubrykantu nie trzeba, ew. trochę śliny. Szybkie wtłoczenie, zacisk zwieracza przy wyjmowaniu i załatwione. :-D
Nie cytujemy postów tuż nad swoimi./pletz
  • 906 / 74 / 19
scr pisze:

Kurwa, jak Wy sobie wtykacie w dupę całą strzykawkę to się nie dziwię, że ludzie się krzywo patrzą na PR i że kojarzy im się to z analem.
Chuj mnie obchodzą ludzie bez swojego zdania, co pierdolą, bo im tak kultura wtłoczyła do głowy, że muszą zawsze i wszędzie negować wszystko, co się łączy z dupą i nie dotyczy srania, bo inaczej pozwą ich od pedałów.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 98 / 6 / 0
Wsadzenie sobie czopka na ból głowy jest ok, ale strzykawka w anal kanal jest be.
dj Jekyll & mr Hyde
  • 40 / 3 / 0
Czy w takim razie podcieranie sobie tyłka papierem też będzie be, skoro może być przez niektórych potraktowane jako analna "pieszczota" ?! Nikt Ci nie każe kupować strzykawki 100ml i ładować w anal łącznie z ręką !!! Taka 2ml i prawie nie poczujesz. Zawsze też możesz sobie zrobić takiego czopka na "ból duszy" skoro jest przez Ciebie akceptowalny. Myślę, że masło kokosowe + domieszka wystarczy. ;-)
Usunięto cytat./pletz
  • 2 / 3 / 0
Mam takie pytanie do doświadczonych w analnych zabawach - jak wiadomo, jak sobie sniffujemy jakiś bieda-keton, to zwykle nosek szczypie mocnej lub bardziej - czy tak samo będzie się czuła moja dupa po aplikacji roztworu? Proszę nie x)
:-( :-( :-( :-) :-) :-)
  • 766 / 133 / 6
To wszystko zależy od konkretnego związku. Takie beta-ketony jak 3-MMC, pentedron, 3-MeO-MC czy metylokatynon (dobrze zrobiony) wystarczy rozpuścić w 5ml wody przy założeniu, że dawka substancji nie przekroczy 250mg. Tyle wystarczy, aby obyło się bez podrażnień i szczypania, poczujesz najwyżej lekki "szmerek" :-D

Natomiast wszelkie halogenowe wynalazki, dajmy na to klefedron, wymagają większych rozcieńczeń z uwagi na swój potencjał destrukcyjny wobec błon śluzowych. O ile w nosie da się to jakoś wytrzymać, o tyle wypalona "dziura" w dziurze, trudna do posmarowania czy opatrzenia, a do tego wciąż używana w celu defekacji, pozwala poczuć przysłowiowy bul dópy, na wspomnienie którego nawet zatwardziali homoseksualiści wzdrygają się z przerażenia %-D
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.