2. alfa PvP - dzieło szatana, wiadomo.
3. pentedron - 10 minut fazy -> ale chujowo się czuję -> dorzutka -> ......... -> o kurwa worek się skończył -> paniczny bieg po kodeinę do apteki/ zdychanie
2) Hydroxyzyna - już 1 tabletka to doba wyrwana z życiorysu. Totalna senność i odmóżdżenie. Pytałem lekarza, dlaczego tak wybitnie źle na mnie działa - podobno pewien % ludzi ma "zmutowany" jakiś receptor(y).
3) Coś, co miało być MDMA, a było jakimś ścierwem w stylu DXM + amfetamina.
2. 3-MMC - za pokazanie mi euforii dopaminowo-serotoninowej, przez co teraz zawsze będę miał świadomość że może być "lepiej". "Klasyczne" empatogeny są pod tym względem łagodniejsze i nie zostawiają z pustką po zakończeniu działania.
3. DXM - od kiedy spróbowałem mixu mj+DXM, to sama mj przestała mi wystarczać, dopóki nie zmiksuję z dyso to czuję że czegoś brakuje (wcześniej tego nie miałem)
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2. Tytoñ kurewsko uzależnia, śmierdzi, drogie to i nic daży nie daje
3. Piperazyny sprzedawane jako extazy
2 MIND CANDY z dopalaczy na jakiś piperazynach i cholera wie jeszcze z co tam siedziało, tak ztruty przez ponad 30h nigdy w życiu nie byłem.
3. mj Chodź jak bym wcześniej przestał palić to by się tu nie znalazła bo po około 1.5 roku miłej i wesołej przygody częstęgo palenia kilka razy w tygodniu później na przemian ze spice goldem, silver, smoke<-- po nich było zawsze bardzo wesoło :D ale zdelegalizowali :/ po samej trawie zacząłem łapać paranoje i odrealnienie ale dalej paliłem jeszcze około roku z myślą że może teraz będzie miło i wesoło jak wcześniej :nuts: jednak te negatywne stany stawały się mocniejsze i zdarzały się coraz częsciej więc dałem sobie spokój bo same szkody mi to wyrządzało i robiłem się coraz bardziej wycofany i mało pewny siebie im dłużej paliłem z czasem to minęło jak przestałem palić ale potrzeba było czasu :old:
2. alfa
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?