Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Trollkamp pisze:późniejsze skutki uboczne owszem wychodzą lepiej na korzyść GBL.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
wąchanie kolumbijskiej kokainy ze studolarówki Vs wączanie klefedronu z długopisu
itp, itd
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
giebel
+ : nie ma przypału mozna byc zgieblonym przy rodzinie/ w urzedzie/ gdziekolwiek.
+Cena
+libido i interakcje społeczne (mozna sie z każdym dogadać) elastyczność rozmowy.
+brak kaca a nawet czasem lepsze samopoczucie nastepnego dnia
- Paskudny smak.
-mozliwość uduszenia sie wymocinami. (przedwczoraj w sobote bym sie udusił. na szczęście w ostatnim momencie znalazlem sok i żyje. a mogłem umrzeć)
alko.
+faza . ta pewność siebie po wypiciu browara dwóch ew paru kielonów
+smak (myślałem ze wódka źle smakuje do póki nie piłem giebla :D )
+nie idzie sie udusić wymiocinami (w jakim stanie bym nie był zawsze jakoś trzeźwość zostaje i jakos sie wszystko wyrzyga w przeciwieństwie do giebla.
-cena
-kac. (w moim przypadku Rzyganie prawie zawsze D: [oczywiście po wódzie/bimbrze])
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.