dzisiaj zarzuciłęm 150mg kody, tyle że wziąłem jeszcze no-spe (sporo przed i po kodzie)
po dwóch godzinach nastąpił kurewski skurcz w miejscu zaznaczonym na czerwono
Jos_Bleau pisze: [ external image ]
nigdy wcześniej mnie nic tak bardzo nie bolało
po położeniu się na boku nastąpił kolejny nawrót
w sumie to trwało jakąś godzine
poczytałem o dysfunkcji zwieracza oddiego i pewnie to "to"
ehh kurwa,
czy ktoś miał taki atak skurczu bo czymś innym niż koda?
musze wiedzieć czego mam unikać
i moderatora prosze o zmiane nazwy tematu na coś ze skurczem, to jest bardzo charakterystyczne i może więcej ofiar znajdzie temat i się wypowie
Zawsze thio zapijałem wodą gazowaną. Wtedy pomyślałem, że spróbuję zapić pepsi i od tego momentu ból zaginął. :) Nie gwarantuję, że dzięki pepsi ból minie, ale możesz spróbować.
Czepiam się.
Chciałam jeszcze wyrazić pogląd, że
1. thiocodin --> sulfoshit ryje żołądek
2. antek --> bez ekstrakcji paragówno ryje wątrobę.
Faktem jest, ze w wątrobie się kodeina metabolizuje w morfinę (jeden z powodów chyba, dla których kodeiny nie da się ifau), ale zdaje się, że bardziej od kody szkodzi kawa i alkohol.
Perchance we will meet there.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.