Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 111 / 0
Re: MDPV
Nieprzeczytany post autor: scr »
artur019 pisze:
Wróci i to wręcz odrodzi się jak feniks z popiołów. Lepsza, aktywniejsza, mocniejsza. A wystarczyło dodać jeden węgiel i nie chodzi mi tutaj napewno o substytucję na pierścieniu benzenowym, ani o MDPHP.
Chodzi o analog na bazie izoheksanu zamiast pentanu?
Jest dostępne?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 199 / 0
Będzie wkrótce. Pisz maila w razie czego, bo już kiedyś do Ciebie pisałem w sprawie MDPV tak mi się wydaje.
  • 1987 / 111 / 0
Nieprzeczytany post autor: scr »
Sprawdź PMkę :D
W sprawie MDPV to raczej nie ze mną pisałeś.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vida »
Gdzieś jest legalne MDPV?
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1052 / 77 / 0
Kiedyś na 1. raz wrzuciłem tego cuda 150mg, ponieważ dostałem to w paczce podpisane jako metylon. 2 godziny po wrzuceniu, kiedy jedyne na czym się skupiałem, to żeby nie oszaleć, dostałem maila ze sklepu z kulturalnymi przeprosinami i sugestią, żebym tego nie jadł, bo mogę zdechnąć. To nieco pogorszyło S&S i było wisienką na torcie 24-godzinnego zjazdu. Wypas. Całą noc gapiłem się w sufit po którym latały jakieś węże; nie mogłem zamknąć oczu, bo skupiałem się na dźwięku wydawanym przez moje bijące serce uderzające o sprężyny łóżka. Zasypiałem z telefonem z wybranym 112 w łapie. Po powrocie współlokatora chciałem coś wyjaśnić, ale zero gadki - jąkałem się, zapominałem o czym gadam jednocześnie czując się jak ostatnia ściera, niegodna wypowiadania jakichkolwiek słów.

RC - jebcie się.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 15 / 0
hahaha, pamiętam. czyżby niesławna pomyłka pojedynczych w czasie wyprzedaży przeddelegalizacyjnych? :D
też padłem jej ofiarą. dzieki bogu, jakimś cudem udało mi się wstrzymać z szuraniem do weekendu, a w międzyczasie pojawił się wpis na równoległym forum, o że pojebali worki.
dobry sort to był. trzeba było później sprobować po 20-max30 mg - spodobałoby ci się. :D
Król Jest Tylko Jeden
  • 3497 / 741 / 9
zioloziolo pisze:
Całą noc gapiłem się w sufit po którym latały jakieś węże; nie mogłem zamknąć oczu, bo skupiałem się na dźwięku wydawanym przez moje bijące serce uderzające o sprężyny łóżka.
Raz dałem typom dyche tego. Typ wpada do mnie o 6 rano po jeszcze. Typ co pogięty to masakra. Wychodząc z mieszkania pukał w drzwi wejściowe. %-D
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
To az mi sie przypomnialo, jak raz u mnie chlopaczki w wyniku pomylki zamiast jakiegos euforyka (pewnie 3mmc) a-pvp dostali i zasadzili po szczurze 300+ to 48 na nogach, a wode wlewali w siebie oporowo, a i tak przepic tego nie mogli.
  • 44 / 2 / 0
Pany jak wygladaja sprawy lozkowe po tym temacie? Drygnie? Termiator sie zalacza czy chuj sie do dupy chowa? Czy lepiej sie wspomoc tadafilem?
:huh: :huh: .....powiedzialem to czy tylko pomyślałem...? :huh: :rolleyes:
  • 623 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vida »
kwestia indywidualna
Jak Ci nie staje po stimach typu futer,hexen,a-pvp to nie masz na co liczyć
MDPV przecież już nie ma,skąd je wytrzasnąłeś? %-D
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.