Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 853 / 56 / 0
panic5 pisze:
e, w jaki sposob zagadac do murzynkow zeby skminic trawke lub lsd? ceny wiem ze sa male, ale nie orientuje sie w tamtejszym jezyku a po angielsku pewnie nikt tam nie rozmawia ;d
z kwasami to nawet nie startuj.Jeśli będziesz miał szczęście to powie że nie ma, jeśli będziesz miał pecha to da ci jakieś gówno z wyglądu przypominające kwasa ale oczywiście nie działające.
  • 1360 / 179 / 0
Perduretas 50mg w aptekach ciagle dostepny? Wie ktos jaka cena za opakowanie?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 8103 / 909 / 0
Ja niedlugo sie zorientuje i dam znac ,to jest czysta kodeina bez zadnych dodatkow?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1360 / 179 / 0
Tak, 50mg w tabsie :-) .
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 98 / / 0
Czy ta kodeina jest dostepna bez recepty ?
  • 418 / 1 / 0
w lloret ogarnąłem trawe, okolo 15€ za jakąś czworke, paliłem hasz, też w miarę spoko a w klubie Tropics kupilem jakieś pixy, chociaż nie wiem co to było bo ziomek je zjadł i był strasznie wyjebajmy
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 12 / / 0
W Barcelonie trawe mozna kupic legalnie sa coffe shopy dla klubowiczow :)
robia Ci zdjecie kseruja dowod dostajesz karte klubowa bodajze 20euro placisz i pozniej kupujesz ile chcesz :)
  • 45 / / 0
w Barcelonie na glownych ulicach chodzi w hooy ciapatych, stoja doslownie rozsadzeni co 20-50 metrow i kazdy sie pyta czy nie chcesz palenia, ecstasy czy koksu. Gadalem o tym z recepsjonista hostelu w ktorym sie zakwaterowalem i on powiedzial, ze oni to rzeczywiscie maja na sprzedaz tytlko gorsza jakosc i drozej...

Nie kupowalem wiec ci nie powiem czy to w ogole bylo warte uwagi.
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 45 / 0
Syrup Toseina - czysta kodeina jest tam na jakas slaba recepte. Mozna dostac dosc latwo w aptekach.
Na ulicy- dobry hasz to ok 4-5e, trawa 6e, koks 50-60e, krysztaly MDMA 30e. Nietrudno tam dostac tez opiaty, choc nie znam cen. Rejon Galicji.
  • 2 / / 0
W Andaluzji jaranie w detalu 4 euro za gieta, koksik 50-70. W miastach nadmorskich np w Almerii zioło czuć dosłownie wszędzie. Nie wiem jak jest ze speedem bo jeszcze nie spotkałem się z nim w Andaluzji. Przypuszczam, że raczej ciężko tutaj o dobrego Władka. Jakby ktoś wiedział coś więcej na temat Hiszpy to możecie się udzielać. Sądzę, że warto odświeżyć wątek ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.