Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Kolego vendor nie jest żadnym poierdoleńcem i nie sprzedaje PMMA
Podawany był CAS i IUPAC. Gdybyś miał trochę wiedzy to po tym bys poznał Substancję
Paczki od dostawcy idą z USA więc jest to nie możliwe zeby to było PMMA
JAKIE niby znaki na to wskazują że to jest PMMA ? Chyba na niebie jak kwasa dorzucisz
Pewnie w życiu PMMA ani PMA nie probowales
Pokaz mi tą liczbę zgonów teraz kto umarł po 4-MMA
śmiać mi się z tego chce po prostu :)
Nie mówię, że jesteś spierdoleńcem, sorry, ale jak pojawia się możliwość, że vendor sprzedaje bardzo niebezpieczną substancję to mi się ciśnienie lekko podnosi. Na szczęście nie próbowałem, a przynajmniej mam taką nadzieję
A CAS i IUPAC 4-MMA to każdy może sobie na dupie wytatuować, nie jest to żadna gwarancja, że to akurat ta substancja.
A co masz jakieś info co do tego zamiennika koki? Hydrokdyblablabla coś tam... Jakieś info, cokolwiek :)
BTW czy to nie dziwne? amfetaminy najczęściej działają oralem prawie bezstratnie z tego co wiem, a tu 120mg sniffem >>>>> 120mg oralem. Ale tu tylko teoretykiem jestem, więc jakby mógł ktoś zweryfikować. Nie mam tolerki, ostatni raz serotoninę wyrzucałem piątką ponad miesiąc temu, a dopaminę z dwa etylofenidatem.
EDIT: znaczy nie próbowałem sniffa ale z tego co piszecie to 120mg to już dość grubo dla kogoś bez tolerki.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Prawda jest jaka jest, ale im mniej osób zna substancję, tym lepiej, bo znowu będzie siara jak z dmarem. Dolek jesteś wielki! :-D
Szczerze to cały dział beta ketony który opierał się za gonieniu za mefową faza można przenieść do muzeum :emo:
Na przyszłość: polskie znaki, interpunkcja i wielkie litery. Fuko
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.