Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4935 / 859 / 0
@up to prawda 25c jest mocno wizualne, wyobraz sobie co ja widzialem po 6-7 mg %-D
  • 2881 / 301 / 0
I tak lepszą wizaulną frajdę da się uzyskać poprzez miksowanie
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 827 / 33 / 0
Miks po 1mg c i b wizualnie i mentalnie mnie zabił. Przeżyłem te czesto wspominane ego death którego prędzej sobie nie potrafiłem wyobrazić. Z osobna te nbome po 2mg działają zupełnie inaczej
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 3 / 0
Zdeklarowane było 1,2mg 25C-NBOMe na kartoniku, ale działanie było subtelne i znikome, pożałowałem że nie miałem kanna. Zmian w psychice niewiele, lekka psychostymulacja, jedna rzecz która wizualnie potrafiła usatysfakcjonować to lustro. Na ścianach i materiałach można było dostrzec bezbarwne wzory. CEV'y były takie same jakie mam na trzeźwo, no może minimalnie mocniejsze. Tolerka zerowa ostatni kontakt z psychodelikami w styczniu(25i) Jestem psychodelicznie niedojebany. To jak z tą tolerką krzyżową z tryptaminami i DOx? Kiedy co można zarzucać? Może 2C-P? Kiedy?
"Najtrudniej dotrzeć do samego siebie." Marek Aureliusz
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
  • 326 / 33 / 0
Wczoraj jedzone 1mg, jakbym zarzucił 2.2mg to podziała zadowalająco ? Czy agonizm receptorów da mi sam BL i złe samopoczucie ?
  • 129 / 10 / 0
będzie grubo, bardzo mocno kolorowo i bodyload większy raczej nie będzie, samopoczucie powinno być większe, u mnie w kazdym razie po zwiekszeniu dawki nic sie nie zmieniło, 1mg jezeli chodzi o euforie to chyba max
  • 1444 / 75 / 0
Niekoniecznie. Ciężko przewidzieć działanie u innej osoby, ale na pewno warto poczekać chociaż kilka dni, bo równie dobrze może się skończyć tylko na bl, bez działania psychodelicznego i wizuali.
Pan Andrzej chyba nie słyszał o tolerce, może dlatego jak wrzucił coś parę lat temu, to mu się zawiesiło %-D
Sorry za taki wisielczy humor :D
LSD - Piękna i Bestia
  • 326 / 33 / 0
Scone, tym tekstem o Andrzeju to żeś mnie teraz rozwalił na pare dobrych minut :-D pomimo tolerki działa, jednak słabiej niż 1mg bez tolerancji, ale s&s nadrabiają więc święta spędzam kolorowo :listen:
  • 38 / / 0
Mi niestety nbomy nie podchodzą. Wydają się płytsze od tryptamin. Co prawda większa euforia i więcej energii, ale brakuje mi tej głębi którą odczuwam po np homecie czy acodmt
  • 70 / 2 / 0
serotoninowy pisze:
@up to prawda 25c jest mocno wizualne, wyobraz sobie co ja widzialem po 6-7 mg %-D
A jak z Twoją tolerką/ doświadczeniem z nbome przed tą "przygodą"?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.