Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 295 / 3 / 0
Ten pentedron jakiś słabiutki jest. Przerobiłem ok. 500 mg/10 sniffów i faza tyci tyci. O dziwo żadnych efektów ubocznych puls 120, ciśnienie 145/95 aż się zdziwiłem jak zmierzyłem bo z reguły po stimach mam kardio-jazdy. Spróbowałem p.r. najpierw w 20 później w 10 ml i nie podziałało, a wszystko co do tej pory waliłem p.r. działało świetnie

Dwa lata temu pamiętam, że bałem się pente jak chuj no ale tolerka przez ten czas troszkę poszłą w górę

Scalono | 909

Skończyłem grama. Wszystko odwołuję... przez całą noc czynnie spędzoną wypiłem 8 piw i 0,5 litra wódki i usnąć nie mogę, za to zejście jest masakryczne, nie wiem ile dni będę zdychał :(
ohohosialalala
  • 105 / 2 / 0
Jedynie małe dawki pente mają sens, jako podbijacz działania innych stimow, lub koło ratunkowe na przepicie alkoholem.
Jako główny czynnik imprezowy zdecydowanie dla mnie odpada. Dostałem w gratisie 0.5 grama i jest niemal nie ruszony.
Dlaczego? Odpowiedzcie sobie sami.
  • 25 / / 0
Ile wziąć tego na pierwszy raz przy wysokim wzroście, a niskiej wadze ciała z szybkim metabolizmem?
  • 4807 / 268 / 0
A ile kupiłeś? Podpowiem że co prawda nie na raz, ale weźmiesz wszytsko ;]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4965 / 871 / 0
Ksenon pisze:
Ile wziąć tego na pierwszy raz przy wysokim wzroście, a niskiej wadze ciała z szybkim metabolizmem?
Zalezy jakie masz doswiadczenie w stymulantach, jak duze to wez 100mg a jak male to 50 mg.
  • 4807 / 268 / 0
herrfuhrer pisze:
Skończyłem grama. Wszystko odwołuję... przez całą noc czynnie spędzoną wypiłem 8 piw i 0,5 litra wódki i usnąć nie mogę, za to zejście jest masakryczne, nie wiem ile dni będę zdychał :(
Nie jestem do końca pewien,.. Ale robiłem tak samo i po rzuceniu prochów, wylądowałem na detoksie alkoholowym, jadłem paczkę benzo dziennie i w ogóle alkohol rozwalił mi organizm chyba bardziej niż te cholerne prochy, a to wszystko na przestrzeni jakichś 6 lat. Teraz to już nie wiem czy nie lepiej tą zwałę przemęczyć zamiast starać się upić czymś czym upić się w tym stanie i tak nie da.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1817 / 108 / 0
Światło dokladnie,ja tez do tego dojrzałem i zwałę najlepiej normalnie przeczekać .Nojgorzej jest kilka godzin jak naprawde schodzi,pozniej juz jest dobrze i mozna do wieczora wytrzymac a pod wieczor to juz jestem calkiem spokojny ze nawet spac mi sie niechce i siedzie na TV choc bez problemu bym juz mogl zasnac ;)
  • 3406 / 534 / 0
mam pyt. mój kumpel wpieprza amfe cały czas i raz zjadł 1g pentedronu i mówi że słaba, czy działa tutaj tolerancja ? amph <-> penta ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 570 / 8 / 0
pentedron dziala jak kawa ogolnie
jak kolega grzeje fete to sie nie dziw

tak wystepuje tolerancja krzyzowa

ale jak znajomy chce poczuc solidnego speedwaya to A-pvp na niego czeka hehe
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1874 / 96 / 127
Po kawie nie ma takiego zwala. Wczoraj sniff +/- 150mg i 30 min spoko kilka godzin cisnienia i lekkiej zwalki.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.