Bo jak nie to trzeba będzie się przerzucić na droższe Visiny :/
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Visine = master race w moim odczuciu: dzialaja szybko, nie pieka po zapuszczeniu, nie wysuszaja oczu i na dluzsza mete sa ogolnie najlepsze. Trzeba jednak uwazac bo po miesacu moga stracic na dzialaniu; trzeba uwazac zeby nie zanieczyscic 'dziubka' albo zeby nic do nich nie wpadlo.
Starazolin: spoko, ale po nich czesto zrenice mi sie lekko powiekszaja i momentalnie powstaja wory pod oczami. Nie za fajny widok patrzec na kogos z bielutkimi, podkrazonymi oczami co sie zachowuje jak 13-letni autysta hehe
To jak one mogą inaczej na Ciebie działać skoro to ten sam skład??
Na mnie działały dokładnie tak samo zawsze, nigdy problemów ze źrenicami nie zarejestrowałem. A wolałem i kupowałem Starazolin bo tańszy po prostu.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
kilka dni temu oblatałem pół miasta za tymi kroplami i skończyło się na tym że wróciłem do domu ućpany DXM
apteka internetowa pozostaje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.