Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
mj Gliwice cena za 1g ktoś ma jakąś orientację? zjechałam na dłużej i brak mi kontaktów, w kato dawało rade 5g za 100..
  • 3 / / 0
50 zł za oxycontin 80 mg to dobra cena?
I po ile można dostać lorafen 2,5 mg?
  • 825 / 14 / 0
lorafen2,5 -50
  • 1329 / 58 / 0
seloso pisze:
MJ Gliwice cena za 1g ktoś ma jakąś orientację? zjechałam na dłużej i brak mi kontaktów, w kato dawało rade 5g za 100..
Normalna cena za gram (przy zakupie jednego) to 30zł, w Gliwicach raczej nie będzie inaczej. W większych miastach zdarza się, że sobie liczą po 4 dychy, a jeśli mają duże worki i palenie dobrej jakości, to jeszcze można wziąć. Przy większych ilościach powinno być taniej.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 343 / 3 / 1
pamelka93-93 pisze:
50 zł za oxycontin 80 mg to dobra cena?
za jedna tabse? cena ok, ale na pewno nie dobra...
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 1293 / 20 / 0
ja płaciłem 40zł za blister 20mg (czyli 40zł za 200mg )
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 492 / 16 / 25
Wlkp, (podobno) mefedron kryształ blado błękitny. 90 pln sztuka, (podobno) z Chin, ktoś coś wie więcej ?
Po ile latają benzo, ale apteczne np. alpra w okolicach Poznania ?
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 139 / 11 / 4
metamfetamina - 50 zł ćwiartka
200 gram
1000 6 gram
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Uwaga! Użytkownik jesienna jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 5 / 0
Sierpień pisze:
mdma proch/kryształ wrocław jakie ceny?
dzisiaj się spotkałam z ceną 170 za gram, ale raczej da się znaleźć coś tańszego. jeszcze popytam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.