Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
sprawdzone_info pisze:Ja zrezygnowałem z programu bo mnie metadon usypiał tak, że potrafiłem spać 18h na dzień.
I dobrze Blu pisze, że metadon daje komfort ćpania. 3 dni odstawki - można walnąć hel czy majkę bo skręta nie będzie. Stymulanty się dobrze ćpa na metadonie, bo nie ma zwały. Ja na metadonie się w ketony wjebałem i było "ok", a jak biorę ketony bez opio w tle, to mój stan jest krytyczny już po niewielkiej dawce (paranoje, napierdalające serce).
a i dobrze ze zrezygnowałes. Dobry wybór. Im szybciej tym lepiej. Po iluś latach na programie jak pisałam, marne szanse, ale życie też moze sie ułożyć.
Wydaje mi sie jednak /nie chce byc 'ciocia dobra rada'/ ze to raczej z używek powinienes zrezygnowac, ale to Twój wybór. Młody, inteligentnyi i przystojny chłopak z Ciebie - szkoda życia marnować.
/A co do przysypiania - to wiadomo za wysoką dawke syropu Ci walneli/
Pozdrawiam :)
Takze myślę, ze wiecej minusów niż plusów z konsumcji ketonów.
Tak jak napisał "sprawdzone info" na syropie, można spokojnie przyjmowac ketony i nie robia z głowy bani /psychozy i te sprawy/.
Na sczęście nie wale codziennie :nuts: bo znów miałabym reke w nocniku, a pewnie po miesiacu stosowania byłabym stałą pacjentka Dziekanki w Gnieźnie /to Psychiatryk dla cieżkich przypadków/. Nie łuźmy się nawet na syropie ketony zmieniaja nasze zachowanie i ryja beret.
Międzyinnymi dla tego tak trudno się z nim rozstać. Powiedzmy sobie szczerze, duuuża większość pacjętów ma na programie dożywocie..
Ech wszystko trzeba wykładać łopatą ...
And speak my point of view,
But it's not sane...
Vivid pisze:Czy przejście z metadonu na buprenorfinę spowoduje nagle efekty odstawienne?
Jak odpowiednią dawkę bupry będziesz miał to nie będzie objawów. Objawy będą tylko przez ten czas co musisz być czysty.
No i możesz przejść jeśli dawka jest maks 30mg syropu a najlepiej to 20mg.
Nie każdemu się udaję bo ten okres 2-3-4 dni przechodzenia jest najgorszy i nie wytrzymują. Kwestia nastawienia dobrego i dobrej motywacji. Pójdzie jak z płatka, czego życzę Ci.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.