2.Wszelkie syntetyczne kanna- Jak to czuje to chce mi się rzygać. Nie rozumiem jak mogłem dwa miesiące to jarać.
3.Wóda- to otępienie jest chooyowe. Ale cholera wie czemu i tak czasem mam ochotę się najebać
trydzyk pisze: Ale amfetamina?! Toż to spotkania z amfetaminą były niekończącą się nocą intelektualnych dyskusji, ekstatycznego tańca do rana albo budzenia się w łóżku z dwiema kobietami. Kiedy słyszę Prodigy, tęsknię za amfetaminą. Stymulanty to nie moja bajka, ale amfetaminę wspominam jak wielką miłość, z którą pewnego dnia rozeszły się drogi..
Nie oddzieliłem samej fazy, od ilości żenady, którą odjebałem, aby się tym ścierwem napchać, i dlatego wymieniłem tą substancje ;-)
2. Syntetyczne kanna. Szkoda gadać. Zamiast zalegalizować tą głupią maryśkę i obserwować zmiany, to nie kurwa, lepiej walczyć ze wszystkimi formami dragów, policja niech się bawi w DI I EJ KURWA
3. Ciężki wybór był (alkohol, nikotyna, benzydamina, wziewne), ale padło na klonazepam/benzo ogólnie. Bynajmniej nie nienawidzę ich za samo spróbowanie, lecz za to że tak mocno się w nie wjebałem.
2) butyr fent- kocham i nienawidze... B latwo dostepny ciezki opioid, prawie sie od tego przekrecilam, wielu rzeczy probowalam, tylko to mnie doprowadzilo prawie do grobu. Zero kontroli przy tym. Szpryca co pol godziny, wszystko inne w dupie.
3) alfa pvp- nic nie robi tak przejebanego cisnienia na dokladanie z psychozami na deser.
2. Kot (smak)
3. fenobarbital z ergotaminą i atropiną w jednym. (Fajna gorączka :D)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki
Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund
Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.