Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 1 / 0
Swego czasu 1 vendor wysyłał gbla w tych buteleczkach i nigdy nie zdarzyło mi się, aby przeciekły. Są w porządku, a w korek mieście się akurat szczykaweczka 2ml.
  • 163 / 3 / 0
Jak mieszkałem w akademiku to poprosiłem koleżanki by pojemniczki po zmywaczu do paznokci mi odkładały a ja je bede pod koniec semestru odbierał. Nie wiem ile ja tego miałem z 60 ??? W każdym razie jak wychodze z domu to taka buteleczka jest niezastąpiona.
nie chcesz ? nie szkodzi.
zachcesz. nie będzie !
  • 334 / 6 / 0
Do GBL TYLKO I WYLACZNIE probowki Eppendorf, nic innego sie do tych zabawek nie umywa.

Jak ktos sie bawi w nano-gabki to polecam butelke po plynie do plukania ust - taka z duzym korkiem. Ja uzywalem colgate plax, ktory mial korek bodajże 20ml. Robimy stezenie nG takie, zeby w korku bylo ~3,5g. Po po konwesji g do ng i uzyskaniu odpowiedniego stezenia, dodajemy neiwielka ilosc niebieskiego barwnika spozywczego, zeby plyn faktycznie wygldal jak zwykla plukanka.
Czasami normalnie wyjmowalem w metrze z plecaka plyn do plukania ust, nalewalem sobie korek, i chlup :) Niektorzy patrzyli sie dziwnie, ale nie jakos przesadnie tzn. nie "jak na pojeba" :P

Pamietam nawet, ze kiedys zrobilem taki numer na oczach znajomych, niewajemniczonych w sprawy G. To bylo po pijaku w autobusie nocnym, wracajac z impry. Zapytany "Co ty kurwa robisz?" odpowiedzialem, ze musze odswiezyc sobie oddech po tych wyjaranych szlugach. I chyba odpowiedz zostala zaakceptowana, bo dalszych pytan nie bylo ;-)
Poza tym zawsze mialem taka buteleczke w samochodzie - zeby w razie potrzeby miec nG ze soba.
Polecam ten sposob. Aha, barwnik spozywczy jest do kupienia w kazdym duzym supermarkecie.
  • 430 / 36 / 1
Franiuu pisze:
Do gbl TYLKO I WYLACZNIE probowki Eppendorf, nic innego sie do tych zabawek nie umywa.
No nie wiem, u mnie przy 23-30ml doba, polewki 2-2.5ml co 1.5-2 godziny to by sie nie sprawdzilo.

Mowie o wyjsciach gdzies na miasto, do pubu itp. Musialbym nosic w kieszeni z 5 szt tych probowek minimum. Do tego 2 razy mi sie rozszczelnila i mialem plame na spodniach... Dobrze ze giebels nie wypala materialu. Kolor tez trzymal sie - jeansy.

Ja na wyjscie mam buteleczke taka plaska 20ml, po jakims specyfiku na astme. W korek akurat miesci sie 2ml-2.2ml. Czyli jestem zabepieczony na 10 polewek = dobre 15-20 godzin moge byc poza domem.

Do tego nie ma mozlwosci przecieku, i jest totalnie nie przypalowa.
  • 334 / 6 / 0
Tadadam...
Nowe, sliczne buteleczki 25ml hdpe. Stworzone chyba specjalnie do brania gbla na wynos. Srednica 3cm sprawia, ze ledwo bedzie je widac w spodniach. W kieszenie kurtki to juz pewnie w ogole.

Szkoda ze gosc w chuja wali i sprzedaje po 10szt. ;/
  • 704 / 5 / 0
Jeśli chodzi o wejście do klubu bez przypału i bezprzypałowe zażywanie polecam eppendorfki 1.5ml - nalać wcześniej i potem tylko chlup - z głowy :-D
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
  • 42 / / 0
:-/ matko i córko...wczoraj spaliłem ze 20 eppendorfów bo stwierdziłem, że mi się nie przydadzą. A giebel w drodze
  • 5801 / 1192 / 43
A buteleczki po poppersie, nadają się ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1784 / 30 / 0
Drzewko78 pisze:
Ja noszę zawsze gbl w malutkim słoiczku po przecierze pomidorowym. Słoiczek dobrze się zakręca, nic z niego nie wycieknie, jest malutki, do kieszeni spodni można wcisnąć.
TOP KEK XD
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.