Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Jedno pytanie, na oko. 7-10mg ile czasu to moze trzymac ??
  • 128 / 5 / 0
dawki minimalne działają raczej podobnie w moim przypadku.
choć osobiście wolę 5-meo-mipta.

A propos, wie ktoś może jak zmienił się warunek dostępu do działu Sprzedawcy?
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 3406 / 534 / 0
potwierdź że Ci ukryło dział sprzedawcy, w tym topiku

nowe-forum-talk-luty-2015-uwagi-i-komen ... 43968.html

napisane słowo "sprzedawcy" powinno załatwić sprawę automatycznie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 4 / / 0
Sam sobie odpowiem na zadane przeze mnie pytanie wyzej - z jakies 5h dobre, nastepnym razem sprawdze jak 5 mg zadziala.

Male ostrzezenie - nie palic zadnego syntetycznego kanna w trakcie lub przed, grozi powaznym bad tripem i paranoja (ja nie palilem i bylo ok, ale w przypadku kumpla skonczylo sie to szpitalem)

Pzdr
  • 3 / / 0
kolejne podejście- snif 5mg w połowie działania ketaminy. genialne oev'y ego podniesione do maksimum, czułem się bogiem. znajomy mixował z hometem, był bardzo zadowolony
  • 3406 / 534 / 0
@ZielonySkurwiel

Tryptaminy lub ogólnie - psychodeliki, nawet ze zwykłym mj są niezalecane (chyba że dla zawodników), a co dopiero syntetyczne kannabinoidy, które są pełnymi agonistami receptorów kannabinoidowych, czyli są mocniejsze od kilkunastu do kilkuset razy od naturalnej trawki.

Brawo, kolejne info dla państwa.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3 / / 0
Jak psychodeliki są raczej nie dla mnie, tak 5-MeO-MALT to chyba najbardziej znośny. 25 mg wtarte w dziąsła, pierwsze efekty pojawiły się dosyć szybko, bodyload niezbyt uciążliwy, na serce też specjalnie nie wchodziło. Wizualnie całkiem niezły, fajne kolorowe gluty spływające po rękach. Żadnych ciekawych przemyśleń, ale ich w sumie po psychodelikach nigdy nie mam.
  • 11 / 1 / 0
Z moich badań wynika, że:
Donosowo:
5-10mg - lekkie OEV-y i całkowita trzeźwość umysłu. Zaczyna działać po 20-40 min i rozkręca się do peaku jakieś kolejne 10. Działa jakieś 2 godziny, przez pięć odczuwa się jakiekolwiek efekty. Źrenice ogromne (nigdy nie miałem tak "rozjebanych oczu" jak po tym). Takie dawki dobrze działały z 4h0met.
10-25mg - silne CEV-y i OEV-y, średnia psychodela, możliwa utrata ego, poczucia własnego ciała. Generalnie zależy od osoby. BL to kwestia osobnicza, osobiście nie miałem żadnego, znajomy rzygał jak kot inny mówił, że mu serce wyjdzie z piersi i stanie obok. Dziwna sprawa.
powyżej 25mg - jak dla mnie moc na poziomie DMT ale trochę mniej mistycznie. Wizuale mocno przysłaniają świat, można przenieść się do innego wymiaru. Postrzeganie "Ja", ciała i zmysłów jako trzy oddalone od siebie rzeczy. Nie wiem nic na temat BL przy tej dawce, bo to, że fizycznie się źle czuję... nie, to że kiedyś byłem człowiekiem w fizycznym ciele nie ma znaczenia. Sam rozmawiałem z istotami z innego wymiary, w języku, którego nie znam. Przez złoty wizjer widziałem ich świat i potęgę. Później cała ekipa znajomych zlała mi się do obrazu ręki z głową jednego z nich zamiast kciuka i innymi palcami podpisanymi słowami: Wczoraj, Czwartek, Gołąb, Sandał (Nie pytajcie dlaczego %-D) na tle przepięknych fraktali. Całkowity spokój ducha, chociaż chyba nigdy nie byłem dalej od trzeźwości niż wtedy. Dość duża tendencja do zapętleń. Wchodzi szybciej niż mniejsze dawki, działa od 2 do 4 godzin. Później jeszcze przez jakiś czas można mieć vizuale ale wraca przynajmniej częściowo trzeźwość umysłu. Po około 6 godzinach od spożycia pozostaje mocne psychiczne zmęczenie, natłok myśli, niechęć do dragów i smutek.

Generalnie przy każdej próbie towarzyszyła mi średnia lub mocna euforia, później wyciszenie i spokój ducha, empatia utrzymująca się cały kolejny dzień.

Myślę, że dawki powyżej 35 mg tą drogą administracji raczej na pewno skończą się szpitalem. Utrata kontaktu z rzeczywistością to nie "wieczne sekundy" jak wyżej ale można się wyłączyć na parę godzin. :-|
Z tego co zauważyłem wapo działa w mniejszych dawkach ale paliłem tylko raz ~15mg i wyjebało mnie na orbitę innej planety.
Za to doustna droga administracji tego związku, to moim zdaniem marnowanie materiału. Działa 3-4 razy słabiej niż nos.
Co ciekawe mj zwiększa visuale, zmniejszając szansę na "przebicie", za to synt kanna (ab chmn) zwiększa to drugie.
  • 39 / 1 / 0
Mialem pilla 13 mg rozkruszylem wciagnolem w nos i po 20 minutach zadnych wizuali jedynie lekkie drganie obrazu podobnie jak po mj , zadnej eufori , drgawki ciala na wejsciu serce prawie mi nie wyskoczylo i ogolnie przez caly peak niekomfortowe uczucie, żrenice w normie. Tolerki na trypaminy nie mam raz w zyciu jadlem jakos trypamine tez w pillach to obraz mi oddychal smiechawa nie do opanowania i koloryzacja na maxa, a teraz sie zawiodlem
  • 4894 / 853 / 0
Troche malo wg mnie zeby oczekiwac czegos wiecej no ale nie wiem... Ja dzis znalazlem swoje 0,25g jeszcze nie mialem okazji testowac tej tryptaminy i sie nie zapowiada zebym mial okazje w najblizszym czasie ale jak juz bedzie okazja to zapodam tak 35mg i zobacze jak to sie ma do hometa lub homipta.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.