ODPOWIEDZ
  • 163 / 16 / 0
Mnie dwa dni temu 70mg, które miało nie poklepać, zrobiło na pełnoprawnego tripa łącznie z ponad godzinnym peakiem pełnym euforii, wizualami i falowaniem obrazu oraz końcówką z metafizycznymi przemyśleniami i dobrą rozkminką. Na następny dzień odczuwalne zmęczenie ale w granicach normy. Profil działania różni się diametralnie pomiędzy sniffem a oralem. Nie wciągajcie tego bo to profanacja. Polecam, aż jestem w szoku, że tak się pomyliłem przy pierwszym kontakcie co do tej substancji.
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 135 / 8 / 0
Scone pisze:
Jeżeli czystość jest taka sama, to nie powinno się różnić działaniem, to ta sama substancja, tylko w innej formie.
Kryszt robi lepiej wbrew Twojej opini.
  • 1444 / 76 / 0
Możliwe, że są dostępne różne izomery tej substancji, to by tłumaczyło takie różnice.
Pamiętajcie też, że to serotoninergik, więc jego działanie opiera się na waszym własnym poziomie serotoniny, który nie jest stały. Nawet te same dawki tego samego sortu mogą u jednej osoby bardzo różnie działać w zależności od bazowej ilości tego neuroprzekaźnika.
LSD - Piękna i Bestia
  • 24 / 1 / 0
5-MAPB + 4 CMC = kosmos ! Male dawki dobrze robią
PS Dosłownie kosmos :D
  • 88 / 3 / 0
Rzucałem wczoraj koło 18 40mg nos + 40 oral, czy mogę dzisiaj powtórzyć? Nie czuję się wypłukany z serotoniny, super się czuję, spałem troszkę.
  • 1167 / 13 / 0
Mozesz ale napewno troche wieksze dawki powinno dzialac
  • 5396 / 968 / 0
A ja nie polecam, marnotrastwo sortu... Oczywiscie mozesz ale watpie ze osiagniesz ten sam stan co dzien wczesniej, chyba ze zwiekszysz dawke dwukrotnie :)
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 61 / / 0
Marnowanie sortu ?
W piździe u Pani Malinowskiej !
"5" działa agonistycznie na 5-HT, więc klepać Cię będzie dziś, jutro i pojutrze.
Molly I :heart: You !
  • 55 / / 0
Jaka dawka na pierwszy raz dla kobiety ok. 50kg?
"Przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słodycze albo landrynkową piękną śmierć... "
  • 93 / 7 / 0
nofix pisze:
Jaka dawka na pierwszy raz dla kobiety ok. 50kg?
55 - 65 mg, bardziej 65 ;) jeśli biały sort
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.