Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 438 / 3 / 0
Szponciciel pisze:
Siema, koleżka poczęstował mnie jakimś kryształem, smak trochę gorzki ale bardziej słony. Na początku słabo działało, czysty umysł a później pojawiła się gadatliwość, następnie obraz mi zaczął pływać trochę jak po DXM i doszedł straszny natłok myśli i psychodela. czas działania jakoś 4-6h - poszła kreska potem druga rozrobiona z drinem, ładowało się trochę czasu, na pewno o wiele dłużej niż osiedlowa feta. Nie przyśpieszało też za bardzo akcji serca. Co to mogło być?
Pemtedrom, 3-mmc, ala-PHP. mała ilość MXE. definidyna, 3-FPH i ogólnie tanie syfiaste gówno sprzedawane w dopalaczach.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 1628 / 196 / 0
  • 438 / 3 / 0
Też o brefie pomyślałem i tym starym przkozackim sorcie.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

• 11 / 1 / 0
qlimatajox pisze:
Baza na fake hasz z Lidokaina %-D ?

Za takie pomysły powinni dawać nagrody no kuźwa smiech na sali...

Heh. To nie mialo nic wspolnego z haszem. Nie dało się z tego czegos zrobic kreski za chiny, ale porobiliśmy takie małe kuleczki które dało się wciągnąć :) Po niewielkiej ilości dość mocna stymulacja, niewielka euforia i mocno odczuwalne efekty kardio typu kolatanie serca, pocenie, szybszy oddech. Calosc trwała jakies 40 minut do godziny.

Nie wiem czy to coś zmieszano z lido czy benzokaina, nie jestem znawcą, aczkolwiek nie pachniało to chrzanem jak koko, a z tego co słyszałem benzokaina pachnie tak samo. Tak czy owak po lekkim posmakowaniu natychmiastowy dentysta, jezyk i warga dretwe jak kamien. Jak wspomniałem wynalazek ten miał forme ciasta. Dało się w tym dostrzec proszek ale bardzo lepki. Strukturą przypomniało to wyschniętą mase solną tylko bylo lekko żółtawe :) Po zostawieniu na grzejniku na parę godzin zrobiła się z tego ciemnożółta plastelina. I zapach miało jakby ziołowy, albo jak jakaś maść, ciężko powiedzieć.
Proszę o pomoc w diagnozie
  • 59 / 1 / 0
Czesc mozecie mi powiedziec co to moglo byc? Spotkalem sie z jakims inhalantem wielkosci zapalniczki, po powachaniu godzina smiechu i zwiekszone libido, mocny intensywny zapach.
  • 438 / 3 / 0
Pewnie poppers.

• 1329 / 58 / 0
Pewnie tak, ale godzina działania to długo jak na poppersy.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1854 / 215 / 37
poppers działa max parę minut. Po jednym powąchaniu godzinę Cię trzymało?
  • 1817 / 107 / 0
poppers po jednym wąchnieciu na mnie dziala do minury,potem zdecydowanie slabnie.Niemozliwe jest zeby poppers trzymal godzine,nigdy w zyciu .Co najwyzej jak kolega wyzej pisal do paru minut.
  • 1 / / 0
No wiec otworzyl sie drugi sklepik z rc u mnie w okolicy poszedlem z ciekawosci zobaczyc co maja a ,ze lubuje w substancjach stymulujacych wzialem srodek ,ktory byl najdrozszy bo 45 za 0,4 .I odwiedzilem stary sklepik po stary asortyment ,poniewaz nie wiedzialem jak zadziala ten pierwszy ico to w ogle jest?
No wiec o 13 zaplikowalem 3 kreski moze 0,2 na raz moze troche mniej.Jak mnie bania klepla to tak silna jak nie po rc ,ale liczac na to ,ze to zejdzie szybko doladowalem jeszcze .I tu cos dziwnego faza z godziny na godzine rosla a nie malala jak to maja w zwyczaju rc(chec doladowania jakias godzinke po strzale i pozniej juz slabo)Ten trzymal na takiej pizdzie do 18 dopiero po 18 zaczel mi sie rozmywac obraz wiec doladowalem znowu reszte w 2 strzalach ,ale ostrosci juz nie uzyskalem.Teraz jest 20 po 3 a ja nie mam juz takiej bani jak na poczatku tylko raczej jestem wyczlilowany jakbym spalil ziola troche i nie ma tego cisniienia na doladowanie co przy zwykłych substancjach rc.Dlugosc dzialania az mnie zaskoczyla tylko ten rozmywajacy obraz troche wkurwia i tutaj pytanie czy kojarzy ktos nazwe substancji ,ktora dziala w okreslony wyzej sposob ?:)Dodam tylko ,ze pojawil sie delikarny efekt psychodeliczny w momencie gdy obraz sie rozmazal;)Z gory przprazam za bledy i jezeli zadaje pytanie w zlym dziale ,ale TO jeszcze dziala.Jedyne co moge dodac ,ze nie stykam sie ze stymulantami pierwszy raz i pzy mojej wadze prawie 100kg zadziwila mnie moc tego specyfiku.Moze nie do konca dzialanie ,ale moc na 100 %;)

Szukaj tematu pasującego do treści - nie zakładaj nowego bez potrzeby mr_b
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.