Sprawa ma się następująca, przygnębiony stanem dostępu u nas. Zainspirowany postami na forum postanowiłem, dowiedzieć się czegoś więcej o CZ.
Interesuje mnie tylko i wyłączniej mj i im większy wybór odmian tym lepiej, chciał bym dopasować w przyszłości najlepszą odmianę dla mnie..
Do Pragi mam trochę za dużo km żeby pojechać raz na dwa mc po jakąś piątkę. Początkowo wolał bym kupić jeden, dwa i sprawdzić jak to wszystko tam działa.
Moje przejścia do Cz to od Bogatyni do Lubawki.
Większe miasta
Hradec Králové
Turnov
Jablonec nad Nysą
Liberec
Czy jest możliwość poszukania sobie kogoś wcześniej, w umówionym miejscu o umówionym czasie? Gdzieś czytałem, że są możliwości przez skype, email. Tylko skąd zaczerpnąć info o nich..
Może ktoś zna jakieś puby, albo miejsca gdzie kupił kiedyś to pospaceruję po jakimś mieście z Żoną, i poszukam sam.
Powiedziecie też proszę jak z nimi rozmawiać? Eng bez problemu z mojej strony.
Jakościowo i wagowo dobrze wychodzi cenowo wiadomo ok 38zł wzwyż
serotoninowy pisze:Ja od siebie moge Ci doradzic podroz do Ostravy na ul.Stodolni do Cafe de la Ostrava. .
Interesują mnie te tereny jak pisałem od Bogatyni do Lubawki.
W Pradze jest podobnie, oczywiście lokali gdzie można jarać na legalu jest sporo, sporo też pozamykano, pewnie sporo też powstało ale ogólnie jak chce się coś na prawdę dobrego dostać to warto być cierpliwym bo to nie jest tak że pierwszy lokal i biała wdowa 'na talerzu' ;-)
Co znalazłem to Cross Club w Pradze. Poleca ktoś?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.