Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 134 / 2 / 0
Po LSD muzyka była tak wyjebana normalnie niebo dla moich uszów sex sie przy tym chował.Mimo że miałem bad tripa na 1 tripie po kwasie to i tak niedługo sproboje jeszcze raz tylko teraz zrobie playliste na 10h i bede leżał i jedynie co robił to słuchał muzy.Szkoda ze nie probowalem MDMA to bym miał jakies porównanie bo podobno tez nieżle jest.
  • 57 / 1 / 0
Ja to dobieram muzykę do substancji, a nie substancje do muzyki ;d Jeśli DXM to jakieś basowe dubstepy czy ambient np.. A jeśli stymulanty no to jakieś szybkie rapsy. mj to reggae ;)
Benzofan
  • 56 / 1 / 0
mj plus DXM
Istoty ludzkie pozostają pod kontrolą dziwnej siły,
która nagina je na absurdalne sposoby
każąc im grać rolę w zadziwiająco zwodniczej grze.

– Jacques Vallee, Messengers of Deception -
  • 158 / / 0
  • 3854 / 316 / 0
Szluga pisze:
Ja to dobieram muzykę do substancji, a nie substancje do muzyki
Zamknąłeś temat.

Można dywagować nad różnymi substancjami. Każda daje lepszą lub gorszą wkrętkę przy słuchaniu zapisów dźwiękowych, ale dobór utworów jest kluczowy, tak naprawdę.
Najgorzej, jak jesteśmy zdani na koleżków, którzy by dali się pociąć za YT/Winampa a.k.a poczekaj chwilę, coś Ci puszczę.
W swoim najbliższym otoczeniu, jestem skazany na przegraną w 'demokratycznym wyborze muzyki', bo jakbym puścił to, co bym chciał, to by zara było coś w stylu - Ej, no co Ty puszczasz itp.
I największy hit - nazywanie czegoś zjebanym. Czegoś, czego się nie rozumie. Zero argumentów. Prościej powiedzieć 'zjebane', bo to ukróca wszelkie rozmowy na temat ewentualnych defektów/niedogodności danego utworu.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
DXM +zamknięte oczy,łóżko i słuchaweczki =poezja :blush:
Jeszcze wszelkiego rodzaju psychodeliki ,również bardzo polecam
25C-NBOMe.
  • 24 / / 0
Mi się po kwasie dobrze muzyki nie słuchało, najlepiej muzyka mi wchodziła po 5-APB(czy jakoś tak :)) i dopaleniem potem jakiegoś kanabinoidolu.
  • 177 / / 0
1. MXE + kanna
2. MXE LUB kanna + alkohol
  • 1680 / 270 / 0
Największy przegryw na forum
  • 5396 / 967 / 0
Najlepiej sluchalo mi sie na amfetaminie hip-hopu rozkimny niesamowite
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.