ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
W wiec tak nakrecilem sie z ziomem na sadzenie :D ,bedzie to out do szukania spotow mamy caly rok no nie caly bo do kwiecien/maj bedzie to nasza pierwsza uprawa i mam kilka pytan na jej temat.
-jak wczesniej napisalem jestesmy poczatkujacymi farmerami wiec moim pierwszym pytanie , a raczej prosba bedzie podsuniecie mi czegos latwego w utrzymaniu
z góry napisze ze priorytetem jest dla mnie moc , mozecie podsunac nwm ze 3 odmiany ktore uwazacie za najbardziej trafne
-drugie pytanie , poddajcie jakies zaufane strony z nasionami gdzie wysylaja zdrowe i dorodne nasionka a nie jakis chlam. I co do tych odmian to zeby bylo na zasadzie sadze w maju poczatek i poczatek sierpnia mam palonko na takiej zasadzie bylo by najlepiej a wiec slucham waszych propozycji.
oczywiscie co do tego ze latwe w utrzymaniu nie mialem na mysli wjebania krzaczka do ziemi i czekanie 2-3 miesiecy i przyjscia na gotowe , bedziemy tam zagladac co tydzien to murowane , mowiac ,,latwe w utrzymaniu" mialem na mysli zeby sie nie pierdolic z drobnostkami o ktorych niemam pojecia a maja one wplyw na rozwoj roslinki :)
wgl najlepszym rozwiazaniem bylo by dostanie kontaktu do kogos z was co w tym siedzi , nwm gadulec co kolwiek i zadanie szybkich zwizlych pytan :)
  • 48 / 1 / 0
Passion#1, Shaman, Maroc, Sweet Edi, Easy Sativa no i oczywiscie automaty. Wszystkie wymmienione sa dla poczatkujacych. Z moca najlepiej stoi Passion
  • 380 / 89 / 0
łatwe do uprawy odmianki to :
AK47 auto
White Russian auto
Automazar

Dobre sklepy :
F2seeds,quakemind
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 81 / / 0
Od siebie dodalbym sklep ganjafarmer, a szczegolnie polecil Ci naszego polskiego breedera Grzech Grow Seeds i jego wszelakie crossy - tanie, stabilne, mocne, nie hermia sie - zyc nie umierac. :yay:
  • 19 / 1 / 0
Od siebie polecam quakemind. Sklep sprawdzony, duży wybór, zero problemów - wiem z własnego doświadczenia. Oprócz tego ganjfarmer jednak nie miałem jeszcze okazji korzystać z ich usług. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie się to zmieni.

Co do odmian to tak jak koledzy wcześniej wymienili, będą się powtarzać ale jak najbardziej godne polecenia: Passion, Purple Maroc, Maroc, Shaman oraz automaty ak-47, white russian, white widow, low/diesel ryder. Wszystko to sprawdzone i klasyczne odmiany.
  • 69 / 1 / 0
polecam sklep taniesianie, zawsze promocje, zawsze dużo gratisów i rabaty
  • 35 / / 0
Ze swojej strony polecam THC-THC, sprawdzony, jeszcze nigdy się nie zawiodłem i dobrze szasta gratisami :D
  • 63 / / 0
Polecam jak ktoś wyżej - ganjafarmer.pl + Grzech Grow Seeds. Pewne i stabilne pestki. Dodatkowo jeśli jesteś w miarę cierpliwy zdecydowanie odmiany regularne, a nie automaty. Wynagrodzą czas oczekiwania plonem i mocą. ;)
  • 10 / / 0
Jak dla mnie najlepszy ganjafarmer!
  • 40 / / 0
Jak masz dobre, bezprzypałowe miejsce i chcesz mieć więcej staffu niż trochę, to celuj w pełnosezonówki przede wszystkim (ew. + pare automatów, żeby coś było na pocieszenie, gdyby się nie do końca udało). A jeśli chodzi o odmiany, to tych dochodzących pod naszym niebem nie ma zbyt wiele z pełnosezonówek. Polecam zobaczyć fotorelacje na haszyszu, to będziesz miał porównanie między różnymi odmianami. A z automatów, jeśli chodzi o plon, mogę osobiście polecić:
-ak 47
-blueberry

z półautomatów:
-amnesia haze,
-anubis.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.