Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ile to juz lat !
Ile to juz lat !
Z enefzetu trzeba się namęczyć, żeby dostać benzo, a przepisują niechętnie a jak już to w małych dawkach. Co innego dziadkom. U prywaciarza jak się nie będziesz pierdolić to nawet się ucieszy że wpadasz po benzo bo dodatkowe setki leco
Otoz sytuacja wyglada tak, ze 11 dni temu bylem u lekarza, w szpitalu, bo jako jedyna przychodnia pełni dyzur w niedziele.
Dostałem od chirurga zolpidem (nasen), wczesniej tlumaczac swoja bezsennosc, ale zostawilem go u ojca.
Czy teraz jak pojde do rodzinnego, wspomne, ze bralem nasen (ktorego pierwsza dawka zakonczyla sie sowitym bełtem, a sam do konca nie gwaratnowal stalego snu, bo budzilem sie tak kolo 5-6 rano) oraz dodam, ze dziadek mial identyczny problem (bezsennosc na tle nerowowym) i dal mi estazolam, to jest szansa, ze uda mi sie wyjsc z recka na esta :v?
Dodam tylko, ze jezeli wypisze mi znowu Nasen, to nawet nie bede mial pieniedzy, zeby go wykupic :v
Aha, jeszcze jedno, to juz trzecia noc bez snu, prawdopodobnie po odstawieniu alko. Wspomniec o tym?
UsmiechnietaMorda pisze:Co najlepiej gadać prywatnemu lekarzowi oprócz tego, że jest się uzależnionym? :-D czy można powiedzieć, że prywatnie wzięło się benzo i pomogło z lękami i czy by nie przepisał nic takiego?
Tak jak wspominali poprzednicy: idź prywatnie do psychiatry, powiedz czego od niego oczekujesz. Jesli powie "NIE!" to nie płacisz i idziesz do następnego
Gadka "tylko xolpidem pozwala mi zasnąć" u lekarze z NFZ w większości przypadków kończy się odmowa. Za to przepisze Ci hydroksyzynr
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.