Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
#mops
Zakupiłem:
AKB-48, THJ018, THJ2201 & BB-22.
W jakich proporcjach połączyć i jaką moc maczany zrobić (1g gotowego mixu na ile podkładu?) ? Tolerancji brak, nie palę za często syntetyków jedynie mj 4-5x w tygodniu.
myślałem o takich proporcjach:
50% AKB-48 i drugie 50% THJ018+THJ2201+BB-22
albo hmm...
1:1:1:1 - wszystkiego po rowno, maczana 1:25 - bedzie ok na kogoś bez tolerki kto pali głównie mj ?
No i w tym momencie powinieneś mieć pełny obraz działania każdego kanna(od strony teoretycznej po opisach z forum, od praktycznej bo sam każdego osobno próbowałeś) Z taką wiedzą jesteś sam sobie mniej/więcej dostosować blenda pod swój gust :diabolic:
Dzięki temu, że na początku zrobisz 1:10 będzie to dość mocne i i trzeba będzie uważać żeby nie spalić wiadra bez tolerki bo rożnie się to może skończyć.
Przy początkowych testach wystarczy spalić dupkę i będzie si.
P.S. Na tym forum to większość szuka jak zrobić mocne fchui, a nie a'la naturka ;] Po kilkunastu dniach masz wyjebane na "działanie jak natura", z czasem zaczyna liczyć się tylko mocna pizda :emo:
Mies van der Rohe
2NE1 + AKB48 + BB22 :-D Większość moich znajomych nie odróżniła od babki. Ale jeżeli miałbym wybrać jeden kanna to zdecydowanie mój ulubiony 2NE1 :cheesy: lajtowy, ale mocno ziołowy i można to jarać cały czas :retarded:
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Kapiszonn pisze:Ją bym do powyższych miksów dodał CBD, jest legalne, ma działanie przeciw psychotyczne, więc zapewne ładnie ustabilizowało by high.
Ja dzisiaj znalazłem około 50g siejki z poprzedniego sezonu, i mam do was pytanie.
Czy 5f-akb jest bardziej mj like od THJ-2201, THJ bardzo przypadł mi do gustu ale może 5f będzie lepsze ? zaznaczam że nie lubię syntetycznego pierdolnięcia patelnią w łeb.
I ile BB-22 dać na 30-50g podkładu dla przedłużenia THJ-2201, starczy 0,5g ? mam zerową tolerke na syntetyczne kanna.
Proszę o szybką odpowiedź.
edit:
Spróbowałem jointa z siejką pierwszej klasy z THJ-2201 i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, działanie praktycznie nie do odróżnienia od normalnej merry, no i thj trzyma już godzinę i ani myśli puścić, a sam działał na mnie około 40 min.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.