Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ok półtorej godziny temu wlałem w siebie piękne 5ml roztworu z 2tabl. sevredolu (oczywiście wiadomo bez osłonki, pokruszone, przez wacik itd) - tyle że tym razem lekko to podgrzałem.
Tak jak zwykle robiłem to na zimno wchodziło wiadomo... zajebiście no ale trzymało z pół godziny, tym razem pierdolneło tak że dalej mnie jeszcze grzeje...!!! (aż sobie połówkę alpry dołączyłem)
I teraz pytanko - czy faktycznie tak to się powinno robić? Czy po prostu to przez prawię miesięczną przerwę od majki?
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Nie za szybko? Dodam że to jest w ampulkach.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
arturwasyl pisze:Atak powinien po chwili minąć, zresztą mało kto ma relanium w emulsji do podania i.m lub i.v , a to jedyna rzecz która można podac.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.