Moi drodzy, co mi się stało? Było tak: po nieprzespanej nocy chciałem jeszcze być na nogach, więc zażyłem p.o. jednorazowo/uderzeniowo ponad 200mg NEBa i 50mg pentedronu (bo akurat był).
I co?
I położyłem się "na chwilkę", po czym przespałem cały dzień, zamiast zrobić co trzeba. A tolerki na b-k nie mam żadnej. Być może tak mocno zadziałał dodany "na wszelki wypadek" Flubromazepam, ale - wątpię, bo dodałem go malutko (2mg), a na benzo już niestety mam trochę tolerancji.
Dziwne. Zły sort?
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
Co najważniejsze ze snem nie ma wiekszych problemów, dlatego traktuje to jako fajny umilacz czasu.
ja pierdolę, nie pomyliłeś neba z jakimś apb?
8-(
dla mnie neb daje efekty w postaci bijacego tak mocno i szybko, ze mam wrazenie ze zaraz wyskoczy mi z piersi :-| , przy tym czuje niepokoj psychoruchowy ale tak chujowy ze nie da sie ani siedziec w jednym miejscu i sie za cos zabrac ani isc na x kilometrowy spacer jak na typowym stymulancie. moze nie umiem trafic z dawka? ale probowalem kilkakrotnie, no i testowalem zarowno sniff jak i oral (iv nie wchodzi w gre dla mnie), i dalej to samo. chyba sa rc ktore po prostu komus nie pasuja i tyle. no i neb jest wlasnue taka dla mnie. co myslicie?
Dziś wziąłem 170 mg NEB'a, efekty poczułem po ok 20 min. Pluszowość (przeprosiłem za coś w czym miałem rację :) ) chęć kontaktu z ludźmi, aż do przeczytania średnio dobrej odpowiedzi na mojego maila dotyczącego allegro. Humor padł nagle, czarne myśli.... 250 mg pente rose przywróciło wszystko do stanu poprzedniego :)
- szybko wyrabia się u mnie tolerka na wszystko
- serce bije szybciej, ale nie ma lęku, że za szybko
-oba rc wziąłem oralnie w bombkach
Przetestuję większą dawkę, ale po NEBie faktycznie jakieś małe schizy się zaczęły (oni wiedzą!!, dzwonek do drzwi = policja, nope ministranci z kolędom :) Pente oczyścił umysł z tego wszystkiego.
O dziwo brak efektu powiększonych źrenic co jak dla mnie jest kluczowe!! Połówka nie wie i nie ma wiedzieć.
efekt suchosc w ustach
i efekt nasenny jakis dziwny
coprawda pije swoją "maczankę" klono/metadon/wódka drinki coi jakis czas ale nie reagowalem tak wczesniej
zawiodlem się
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
@up
Widzę, że 200mg donosowo trochę mocniej mnie klepło niż 200mg podane w kabel osiem osiem piątki :rolleyes:
sclalono mr_b
Nie moge juz odetyowac wiec prosze o scalenie, poszlo to 50 mg sniffem i jest kapitalnie na prawde swietny stymulant bardzo podobny do amph w moim odczuciu :old:
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.