Na kodeinie uwielbiam rozpływać się w dźwiękach mojego kochanego spokojnego rocka.
Na deksie czy na stymulantach genialnie słucha mi się natomiast hardstajlów czy tam innych dramędbejsów, do których na trzeźwo nawet nie podchodzę.
No a przy alkoholu to się człowiekowi nawet disco polo podoba.
Mało jeszcze próbowałem, ale najbardziej to dotąd wczuwałem się chyba na DXM.
Why can't you let me go?
sieka pisze::-D Czekam na wasze propozycje
zmieniono nazwę tematu - a.a.
Słyszałem, że najlepiej i tak wszystko (a szczególnie psy czy wymienione Shpongle) brzmi po kwasie
Trzeba kiedyś spróbować :diabolic:
Baaardzo dobrze jest też słuchać muzy po jakimś benzofuranie (wtedy mi bardziej podchodzi szybsza muzyka, jakieś minimal dark czy coś tam). Zwykle muzyka lepiej niż na trzeźwo smakuje jeszcze do 2-3 dni po zarzyciu. Macie też tak?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.