Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 109 / 2 / 0
surveilled pisze:
@M864: Etizolam. 2mg etizolamu i 1ml dobrego, czystego GBL = nie można powstrzymać tańca, nawet na samym środku miasta. Miks-ideał na imprezę. ;)

nie wiem czy miales jakis BASF czy co ale u mnie kilka mg klonow (ktory sa raczej lepsze od tych etizolamow) nie powodouja takich efektow - moze za duzo klonow jebie (wczoraj 20mg %-D ) po paru godzinych gbl 2 ml i jedynce co to zamuła i sen
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 22 / 1 / 0
zauważyłem ciekawą rzecz połączenie G z THC wyeliminowało u mnie wszystkie sny wiec jeżeli kogoś drążnią gieblowe sny polecam buszka przed snem ;p
Uwaga! Użytkownik deprim89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 14 / 0
Jak sie ma GBL do 3-MeO-PCP, na zagranicznych forach ktoś tam wychwalał, próbował ktoś ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 3 / 0
Na pierwszych stronach ktoś pisał, że przy miksach giebla z stymulantami należy zwiększyć dawkę o 0,1 lub 0,2 ml najwyżej. Wczoraj po brefedronie ~300mg, a później pentedronie oral, sypalem na oko, ale wiecej jak 100 nie bylo i sniff 40-80mg polałem 2,2-2,3 to porobiło mnie ledwo wyczuwalnie. Jakbym wypił te ~1,7 na trzeźwo. Po kolejnym sniffie pente ~80mg, odczekałem z 1-1,5h i 2,6ml GBL'a zrobiło jak 2-2,1ml. Jak dla mnie spokojnie można polać 0,4-0,5ml więcej na stymulantach. Po zabawie zjadłem 4mg eti, wypiłem jedno piwo i polałem na dwa razy jakies 2,8 ml GBL. Po ostatniej dolewce giebla zasnąłem po ~10min. Jak się obudziłem po ~4h to czułem głównie straszne zamulenie po etizolamie.
  • 164 / 3 / 0
Mój ulubiony imprezowy miks, to na początek 1,5ml gbla i 100mg-owa kreska penta. potem przy dorzucie penta, dolewa 0,5ml giebla i tak dalej. nie potrzeba było w ogle alko żebyczuć się zajebiście. pentedronowa stymulacja, która jak już wspominałem gdzieś na forum, często mnie wkurwia, staje się jej łagodniejszą wersją czyli po prostu ma się dużą, pozytywną energię, która w przeciwienstwie do stymulacji nie sprawia, ze trzeba łazic kilometrami , gadac i dorzucać kolejne kreski, tylko po prostu ma się ochotę na żywą, optymistyczną, interesującą wymianę zdań trwającą przy dorzutach zdecydowanie bardzodługo ;D
  • 87 / 1 / 0
Zakupilem kilka g tej substancji i planuje aplikacje na weekend wraz z gieblem, bedzie to dobre połączenie? Nie mialem jeszcze z ta substancją do czynienia a 3mmc 150mg na strzała mnie robi wystarczająco, czy taka sama ilość tej substancji na aplikację bedzie ok?
  • 3363 / 360 / 0
Jesli to twoj pierwszy raz z substancja, nie lacz jej z niczym.
  • 87 / 1 / 0
Solo bedzie dawała rade na imprezie w klubie?
  • 155 / / 0
4-FMA + GBL z tego co wyczytałem nie jest złym miksem, zgadza się? Czy można to na koniec zajeść benzodiazepiną na koniec?
  • 232 / 21 / 0
Nie wiem z czym GBL jest zly do mixow poza alkoholem oraz innymi subs. dzialajacymi hamujaco na OUN.
napewno jest swietny do wszystkich stymulantow ktore jadlam i tryptamin.Swietna substancja, zwlaszcza w mixach z amf-kokaina , rc(3mmc) , MDMA.....2cb.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).