Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 381 / 11 / 0
Jak długo utrzymuje się bezsenność po jednorazowej aplikacji?
Anaboliczny dżentelmen.
  • 160 / / 0
Zależy ile było badane. No i tez jak u Ciebie wygląda normalnie z zasypianiem. alfa długo dość trzyma jeśli chodzi o bezsenność, ja po jednym meetingu gdzie przebadalem ok 4g, trwała przez następne 3 dni. Powiem tyle, nawet zolpidem i zopiclone nie uspilo mnie po a-pvp (4 godziny odstepu). To ciężki zawodnik jest, trudno go uśpić xd na Twoim miejscu ogarnął bym jakieś benzo (alpra w 3mg dawała rade skutecznie mnie uśpić) albo od vendorów załatwić jakieś rc-benzo, flubromazolam na blotterach nieźle się sprawdza.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 4 / 0
Teraz patrze na to z perspektywy czasu, miałem trzy lub cztery przygody z alfą.
Nawet jak mi zapłacą, nie jebnę. Ostatnio koleżka który jest w środowisku, ale nie bierze bo siłownia, posypał mi kreche penta, jak poczułem czym naprawdę była ta penta, ten zjebany charakterystyczny smak - już wiedziałem że to alfa ^^
Nawet ta setka zrobiła mi źle. A kiedyś wpierdalałem chociażby masowo pjentedron.

Wiecie jak się u nas mówi na alfę?
Psychol, jebus...

-Masz coś?
-No, jebusa.
-To dzięki, nie :D

Kurwa, pomyśleć że niektórzy ludzie którzy walą żeby coś walnąć, sypali tego jak fuki. Nie wiedzieli że to alfa, ba, nawet nie wiedzieli co to alfa.
Potem jechali samochodem 20km/h, bez świateł w nocy, bo ich ktoś śledzi.
%-D
(prawdziwa historia_)
  • 381 / 11 / 0
xemnaspl pisze:
Zależy ile było badane. No i tez jak u Ciebie wygląda normalnie z zasypianiem. Alfa długo dość trzyma jeśli chodzi o bezsenność, ja po jednym meetingu gdzie przebadalem ok 4g, trwała przez następne 3 dni. Powiem tyle, nawet Zolpidem i zopiclone nie uspilo mnie po a-pvp (4 godziny odstepu). To ciężki zawodnik jest, trudno go uśpić xd na Twoim miejscu ogarnął bym jakieś benzo (alpra w 3mg dawała rade skutecznie mnie uśpić) albo od vendorów załatwić jakieś rc-benzo, flubromazolam na blotterach nieźle się sprawdza.
Mam trochę z 20mg eti, ale myślałem jakbym po pracy, po 14 sniffnal trochę, nie dużo bo to pierwsze podejście, to tak żeby usnąć normalnie i wstać do pracy, nie chciał bym też z 10mg eti zużyć :-P
Anaboliczny dżentelmen.
  • 351 / 12 / 0
@ciekawskiedziu

Jak walniesz raz bez dorzucania koło 14:00 to problemu ze snem nie uświadczysz :) Chyba, że masz łeb do dupy jak ja to będziesz dorzucał i wtedy będzie gorsza sprawa.
  • 295 / 3 / 0
Mam wielki problem, pod piątku 20 zjadłem 0,8 alfy i mam efekty jak po 25-CNBOME wtf? i to nie są zarty
ohohosialalala
  • 1817 / 107 / 0
to podejdz do tego jak do dobrej zabawy i ciesz sie z tego a nie schizuj,bo jutro sie bedziesz z tego smial,radze wyluzowac poslady i plynac.
  • 295 / 3 / 0
Jasne, i tak całą noc mam nauki, może to wina że nie śpie z 50 godzin, jaja na maksa, wszystko lekko chodzi jak po nbomacj kolory też. Mam nadzieje ze nie odstałem gratisu
ohohosialalala
  • 295 / 3 / 0
Na sto pro dostałem NBOME, marzy mi się wziąć telmisartan na serce z ketanoami niegdy nie ingerował, działa jak polecany kaptopryl..

No kurwa, żenić Alfe z n-bome to szczyt, wendor ci się reklamuje na głównej, poza kolekcjonerem chyba najpopularniejszy
ediit:
jak za godzinę z sercem będzie gorzej to ryzykuje chuj

Dobrze, ze mam chba najwyższą yolerkę na nbomy na forum :D bo bym się przestraszył takiej niespodzianki po 3 dniach alfienia

Dobra wizuale zeszły, wczoraj myslałem, że to efekt niewysoania się, ciekawe ile isę nawpierdalałem tego miksu, mam ochotę na alfę xD a tu chuj mam miksa - bardzo polecan sort białe krysztaly
ohohosialalala
  • 295 / 3 / 0
Spróbowałem jeszcze raz może zw 20 mg, po 40 minutach, obraz mi lata przypominając nbomy w małej odległośco ale za to z dużym tępem, ciężko jes bo trafić w klawisze, wiecie o co może chodzić? Smród okropny, kłucie w klacie,. yacjuhatdia jeszcze do południa tak się nei działo, może coś sobie rozjebałem?
przebłyski światła z dupy

Jak spojrze na drzewa czy budynki oddalone to identycznie jak po 25C tyle, że 10 razy szybciej

w czwartek spałem ze 3h, a w pt sostałem alfe może z 5 godizn w sumie, dla mnie alfa to ostry zawodnik, jeszcze nie wyzerowałem 1g a jade non stop

typowo nbomowa jasnść koloró dziwne jak chuj

jak spojrze na ziarnka kurzu to one wirują w różnych kierunkaach z ogromnymi prędkościami 8-(

przy większych obiekaych prawie nie zauważaline ale nie iddzie trafic w klawiatyre
większość negatywów pojawiła się po godzinie tak, literki na kompie zachowują sie jak po nbomach

po nbomach drobne dziury w scianie przesuwają się w różne pkt i latają tak i tu identycznie tylko 10 x szybciej
mam nadzieję ze to sie szybko skończt
ohohosialalala
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.