Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Wedlug mnie substancja uebujaca, choc przy przedawkowaniu włacza sie u mnie ostre przestymulowanie, konkretne zaburzenia percepcji i dezorientacja. Po zadnym innym kanna nawet po przedawkowaniu mnie tak nie wykrecalo... Podejrzane :P
  • 272 / 6 / 0
1,16 g AB-PINACA na 25 g podkładu i jest jak w sławnej piosence zespołu Firma. "Tylko jeden buch" bo jest kozak. Nazywam to piniata, od sławnej latynoskiej tradycji. Jest pierdolnięcie, wysypują sie cukierki %-D
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy tolerka zwiększa się ogólnie na kanna czy tylko na jeden związek ?
  • 1392 / 10 / 0
Re: AB-PINACA
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Podstawy. Poczytaj następnym razem, nim zadasz oczywiste pytanie. Na kannabinoidy.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 19 / 1 / 0
Hej, jestem tu nowy :)

Pinaca jest strasznie nudna, fakt czy za mało pale? Nie czuje się jakos ujebany w pizdu, tylko tak bajkowo, mistycznie
Niech wam ziemia lekką będzie...
Spoiler:
  • 1169 / 52 / 0
Zapal więcej. Gwarantuje ujebanie w pizdu. %-D
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 0
PawlakDzidzi pisze:
Czy tolerka zwiększa się ogólnie na kanna czy tylko na jeden związek ?
Na jeden zwiazek ogólnie. Inny kanna poklepie inaczej toteż mocniej, aczkolwiek słabiej niż poza ciągiem.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
Jak zapale więcej to usypiam :/ wczoraj cały dzień przespałem (z przerwami na palenie), dzisiaj polowe tak samo xd
Spoiler:
  • 3955 / 146 / 0
to normalne przy synt. kanna. przepalenia powoduje zasypianie na siedzaco, w ostrzejszych formach rzyganie. u mnie przepalenie (o ile nie zasne) to mega gastro - jem wszystko co mam, nawet jak jestem juz pelny co na drugi dzien powoduje problemy zoladkowe, mega zgage itd.

imo, nie warto przesadzac chyba, ze ktos lubi taka warzywizacje.
niedojebanie genetyczne
  • 19 / 1 / 0
Ale jak pale mniej to po 1 minucie norma %-D
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.