Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Wzmożona podejrzliwość to jedna z pierwszych objawów nadchodzącej paranoi.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ale dostał sroga nauczkę , mówi ze już nigdy :E
mathmylife pisze:przywiązałem kumpla do krzesła 6rolkami taśmy izolacyjnej i założyłem mu worek na głowe, siedział tak 3godziny, tylko dlatego, że zostawił mi za małą połówke fajki.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Kurwa jeszcze mnie we wlasnym domu w szafie zakneblujesz xdd
Az sie dziwie, ze żadna z tych histori nie ma finału na psiarni czy w ZK ,lol.
Btw. Gdybym zobaczyła ze ktoś lata z wiatrówka i drze mordę to chyba sama ze strachu bym gdzies zadzwoniła ;x
Zastanawiałem się co mogli wziąć i czytając te wpisy odnoszę wrażenie, że szczypta alfy mogła się tam znaleźć.
Co o tym myślicie?
http://www.fakt.pl/wydarzenia/studenci- ... 98538.html
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.