ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Nie polecam palić chlorowodorku. Jeżeli macie dostęp do wolnej zasady, to jak najbardziej waporyzacja jest godna uwagi.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 2428 / 92 / 0
Na zagranicznych forach nie brakuje kretynów na których dimetylon działa %-D i to jeszcze w dawkach rzędu 120-200mg :LOL:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Kolego, dimetylon to jest zupełnie inna historia ;) A z pentylonem jak jest - to sam dobrze wiesz ;) Dla kogoś, kto ketonów nie nadużywa i nie miał srogich przygód np. z MDPV czy 4-MMC, to będzie na pewno godna uwagi substancja. Ja osobiście pentylon w kryształku bardzo polubiłem (swojego czasu). Patrz jak jest np z PV-8. Są ludzie którzy są wysyłani w kosmos przez tego RC'ka. Dla mnie PV-8 to nic ciekawego. Są gusta i guściki. Ciekawe jak to będzie z 2-mmc ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 571 / 29 / 0
Od dawna mam ciśnienie na pentylon, zwłaszcza że podobno dobrze nadaje się do vapo. No i pentedron mi się chyba znudził już, teraz czekam na dostawę bufedronu dla odmiany. Jeszcze jedna rzecz której nie miałem jeszcze okazji testować to słynny NEB, jest następny w kolejce.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
To już lepiej weź NEBa i nie marnuj pieniędzy na pentylon
  • 571 / 29 / 0
Ok ale próbowałeś pentylonu czy zgadujesz że jest nie bardzo..?
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Próbowałem chyba z pół roku temu... gramik zrobiony w dobę, słabiutka stymulacja. To keton bez charakteru, NEB jest o niebo lepszy i polecam go zdecydowanie.
  • 571 / 29 / 0
Rozumiem. A próbowałeś może NEBa waporyzować?
  • 1893 / 182 / 0
Nie
Ale coś kojarzę że w wątku o NEB pisano o próbach waporyzacji z dobrymi efektami...
  • 571 / 29 / 0
A to by było git, lubię waporyzować wszystko co się do tego nadaje, i właśnie pentylon ma się nadawać, bodobno też i bufedron.
ODPOWIEDZ
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.