jakcha pisze:Hmm tzn działanie heimi jest jednolite i klarowne-kompozycje działają różnie, w pewien sposób działanie jest "złożone".
Heimia x10 jest naprawdę wyjątkowa, choć droga. Świetnie pasuje do kompozycji-zestaw 2 i 3 szczególnie. Idealnie się uzupełniają. Z tego co widzę jest tez tam w składzie.
Zgadzam się w 100%, to ostatnio moja ulubiona etno pozycja, faktycznie wspaniale się komponuje z 2, daję jej dość sporo, podobał mi się też mix z IV -super do oglądania horrorów, choć to ogólnie bardzo przyjemna roślinka, choć faktycznie dość droga, cóż za monopol się dość sporo płaci, ale warta swojej ceny, trzeba przyznać, że jest dość ekonomiczna. Po ostatnich brakach zrobiłem spory zapas, uzależniłem się psychicznie....
x10 na bank było robione tą klasyczną "wodną" metodą. A x15 wiecie może w jaki sposób ktoś zrobił ten ekstrakt? Bo wydaje mi się, że to jakiś rodzaj ekstraktu alkoholowego.
Akurat tak się składa, że mam trochę suszu do wyprodukowania ekstraktów - ma ktoś przepis na inny niż ten "wodny"?
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=73191
https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=54944
Jest więcej podobnych TR.
Wiadomo, po ostrym przepaleniu na następny dzień lekki jakby "kac" ale nic poza tym co zazwyczaj przeżywam z rańca.
Ma ktoś może jakiś przepis na taki ekstrakt (zależy mi na postaci tej "grudki" ;))? Może być po angielsku.
Dodaję do tego ekstraktu x15 trochę Maconhy x20 i płatków Klip daggi, niweluje tą lekką senność po Heimii, dodaje trochę euforii.
Sądzę, że miks z mj będzie idealny (czytaj: zazdroszczę hehe :P)
Miksowałem Heimie z maczaną THJ018 i było całkiem fajnie (ale zbyt sennie).
EDIT: A teraz chcę zrobić własny ekstrakt, proszę Was, dajcie jaki dobry przepis... :rolleyes:
EDIT: łap karmę prosto od kota ;-) za przypomnienie o czymś takim jak Sinicuichi.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.