Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor:Biały
Kształt:Okrągły
Logo:logo versacze
Gdzie kupione:Gdańsk
Kiedy kupione:Początek lutego 2007
Sposób przyjęcia:Doustnie
Opis działania:Bardzo dobre kółka zjadłem 3 w odstepach co 20 min na imprezie w klubie i przez 5 godzin nie mogłem po prostu zejśc z parkietu( i trwało by to pewnie dłużej tylko impreza sie skończyła :/ ). Miłośc, empatia i wszystko co powinno występowac po MDMA. Jedne z lepszych kółek jakie jadłem w życiu...
Ocena działania:9,5/10
Dodatkowe komentarze: Przed imprezą brałem troche fety ale nie znaczną ilośc wiec raczej nie miało to wpływu na działanie dropsów...
Kolor: Biały
Logo: D&G
Gdzie kupione:Gdańsk
Kiedy kupione: 20 luty 2007
Opis działania: To samo co po versacze myśle ze zawartośc tych piguł jest identyczna... Wyśmienite na imprezy :D Aha i czas ładowania D&G jak i Versaczy to standardowo jakies 30-40 min... Naprawde polecam :D:D:D
Ocena działania:9.5/10
Dodatkowe komentarze: Zanim zarzuciłem te 3 D&G wziełem 1 czerwony telefon ale nie polecam sama feta... I na nastepny dzien po tych telefonach szczypie język i usta wiec nie wiem co jeszcze w nich jest :/
Kształt: wklęsłe serce, podziałka, pixa twarda i ładnie wykonana
Gdzie kupione: Dolny Śląsk, marzec 2007
Sposób przyjęcia: doustnie 0.5 + 0.5 (po 1h) + 1 (po 3h)
Opis działania: Chce się tańczyć, rozmawiać, bawić, nie zamulają, jest lekki szczękościsk za to nie ma problemów z zaśnięciem. Nie trzeba zjadać pięciu żeby coś poczuć. Bardzo dobra pixa.
Ocena działania: 10/10
kolor: biały
kształt: okragłe - stosunkowo niewielkie
logo: nadgryzione jabłko
kupione: Małopolska
data zakupu: jakoś kilka dni przed sylwestrem 2006/2007
sposób przyjęcia: 3 sztuki doustnie :)
opis działania: zaznaczam ze wczesniej nie jadlem wiecej niz dwuch tabletek i naprawde jem je żadko. tabletki zaladowaly sie po ok 40 minutach od przyjęcia. pigulki moim zdaniem byly naprawde dobre (jak na nasze warunki) i bylem z nich zadowolony. czuć było ze w środku tabletki bylo to co być powinno. naprawde pozytywne wrazenia.
ocena działania: 7/10
tabsa: biała, bez podziałki, mała ale gruba.
wcale nie gorzkie, jakby lekko słodkawe albo mączne, w dodatku bardzo kruche.
logo: chiński (albo japoński;) ) znak - coś jakby połączenie drukowanego A i H.
kupione: trójmiacho, jakiś miesiąc temu (na dyskotece - nie powiem gdzie ale dila-oszusta za jaja bym powiesił).
ogólnie nie było planu żeby jeść kółka, ale jak popiję na imprezie i do tego jest dobra muza to łapię ciśnienie na drażetki. zjadłem dwie w/w i nic, absolutnie ŻADNEJ fazy. nie ma co więcej pisać, jak najdalej od tego gówna!
ps. ktoś pisał wcześniej że wiśnie są wiśniowe w smaku - potwierdzam, też miałem takie odczucie.
pps. a trutka na szczury w tabsach to strychnina, myślę że w bardzo niewielkich ilościach robi niezłą psychodelę, tylko że łatwo przekroczyć dosis letalis...
Kolor:biały
Kształt: okrągły
Logo: Byk
Gdzie kupione: Podlaskie
Kiedy kupione: dziś
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: no kurwa jak wypierdala!!!
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze: zajebiste pillsy jak ktoś ma dojście to polecam, 1 wyjebała mnie jak 3 wisienki, i zgadzam się z opinia ludzi, że są lepsze od rolexów. Od10:40 jak mnie wyjebało to do 1:30 miałem ostrą sieke, a teraz już powoli schodzi... ale tak fajnie jest jeszcze
Kolor: Niebieski
Logo:Ying Yang
Gdzie kupione:Bielsko-Biała
Kiedy kupione:Luty 2007
Opis działania:30 min mocny wjazd w miarę upływu czasu loty coraz niższe
Ocena działania:5/10
Dodatkowe komentarze:Zjadłem 2 i potwornie mnie bolała głowa
Kolor:Różowy
Kształt:Mały , Bardzo twardy , Okrągły
Logo:CK
Gdzie kupione:Żywiec
Kiedy kupione:Marzec 07
Opis działania:Czekałem ok. 1 godz , delikatny skok ciśnienia po 15 min maksymalny wyjeb, faza mocna, zaburzenia
wzroku, masa energi, prawie orgazm
Ocena działania:10/10
Dodatkowe komentarze:Zjadłem 1,5 na raz i może to tak zpotęgowało lotki
Kolor:Niebieskie
Kształt:okrąg
Logo:2 wisienki
Gdzie kupione:kuj-pom
Kiedy kupione:luty 2007
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania: Więc zarzuciłem w domu, popijając gorącą herbatką. Po 30 minutach znaczne pobudzenie, lekki szczękościsk. Jednak było mi mało i wrzuciłem jeszcze jedną. Po około 30-40 minutach weszła ostra bomba. Wbiłem się na dykoteke, wypiłem jeszcze 5 piw i miałem niezłą rakiete ;)) polecam te tabsiki
Ocena działania:8/10
Dodatkowe komentarze:WARTO ZARZUCIĆ !!! GODNA UWAGI I PIENIĘDZY !!!
Nazwa:Smile
Kolor:Żółty,w środku białe
Kształt: okrągłe, strasznie duże
Logo: :)
Gdzie kupione:kuj pom
Kiedy kupione:Marzec 2007
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania: Ogólnie to nie zachwyciła mnie, myślę że 80% w niej to fetka. Po 1 smile'u czułem się jakbym wciagnał ze 2 sety białego...
Ocena działania: 2/10
Dodatkowe komentarze: mega szit, sama feta. nie polecam ! już bym wolał sobie piwko wypić zamiast smile'a
Kolor: białe
Kształt:koło :)
Logo:wyryte 007
Gdzie kupione: a byłem w Katowicach
Kiedy kupione: to chyba był październik
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: No takie za dobre to one nie były, wziąłem jedną i chyba jeszcze jedną brakowało.
Ocena działania:4/10
Dodatkowe komentarze: Kupiłem je od samego Jamesa Bonda
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/d/d3300d13-c121-4f67-9996-e58eba3a9067/Screenshot_20230508-115303_Instagram.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250514%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250514T210502Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=49de534080e624df490dc4179f23bbbc47d229806a813889f314b7d3e309b061)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alcohol_vs_marijuana.jpg)
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd
Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.