Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jean Cocteau
Pompka = strzykawka
Reszta postu jak to dobson ujął : lol
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
A wlasnie dzisiaj znalazlem źrodlo do podobno 98% czystej amfetaminy
Dla mnie cpanie blessu w sposob inny niz iv mija sie z celem. Jednak nie zebym przepadal za ta substancja.
Choc owszem zdarza mi sie czasami, te czasami to moze piec podejsc w roku. Jedynym pozytywnym aspektem dla mnie w tym jest samo wejscie trwajace moze ze dwie minuty zas reszty by moglo nie byc.
Smiem twierdzic iz po przyjeciu tego gowna za pomoca pompki szybko zapomnisz o jego smaku. Kiedys dojdziesz do tego ze szkoda lap dla tej chwili euforii.
PS. Nie cpajcie chlopaki.
pozdrawiam tre
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
bez urazy Zielone Karty;)
co do tematu - men_raider zrob sobie przynajmniej 3 dniowa przerwy (najlepiej tydzien) i przykurw polowke wtedy - oczywiscie jesli chcesz dalej to cpac (tydzien przerwy to w sumie dobrze zaczete rzucanie bialego). zmien dilera moze, albo dowiedz sie chociaz jakiej jakosci sa inne zrodla. a jesli nie wiesz jak brac i zabierasz sie za igle, to lepiej kup sobie calego, 1/3 grama wciagnij a 2/3g na jezyk i popitka woda. z nosa wejdzie szybko i krocej potrzyma, a to z brzucha wolniej(co wkurwia) ale dluzej potrzyma. imo z mniejszymi ilosciami nie warto tak robic, wtedy tylko jesc albo wciagac. aa i zawsze bierz odrazu wszystko, nie dziel na raty bo dorzucanie po 2 sciechy klepie slabiej. i odstaw ta strzykawke bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze ci co jej dotkneli rzadko wracaja do starego sposobu brania. trzymaj sie tam.;p
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
dragi nie bawią całe zycie, a szczególnie białko
TenTyp pisze: men_raider = maniak?
Pompka = strzykawka
Reszta postu jak to dobson ujął : lol
Ale tak szczerze to sie nie dziwie, że tak pomyślałeś, bo też bym tak pomyślał gdybym sie nie znał.
Nie podoba mi sie post tego typa, dziwnie nawiązuje do mojej osoby i ta pogrubiona czcionka. :#:
Uznałbym to za hmm, podstawianie sie pod moją osobe.
Ale pewnie mi sie tylko wydaje...
Edit: Poprawione.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.