Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 109 / 0
Żałośni jesteście,dajcie sobie spokój z dragami tępe dzieciaki,jak czytam takie posty to mi się nóż w kieszeni otwiera.Co racja to racja większość ćpunów to rasowe debile.Daj sobie spokój napaleńcu z dragami bo cie w wała robią.
  • 1329 / 59 / 0
@nofix
Na pewno nie MDMA, ani nic pokrewnego. Opisane efekty bardziej pasowałyby do jakiegoś benzo.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1933 / 449 / 4
nwcpadme pisze:
Opis substancji:
Sporych rozmiarów kryształ. Nie igły, raczej sześciany i podobne. Pisząc sporych mam na myśli wygląd podobny do soli gruboziarnistej. Przed rozkruszeniem prawie przeźroczyste, delikatnie 'mgliste'. Po rozkruszeniu biały proch.
Przy aplikacji na dziąsło czuć mocny efekt znieczulający. Smak gorzki. Po sniffie spływ był znośny, nie gryzło, nie paliło. Jedynie gorzkawy posmak.

Bańka :
Po 300-400mg donosowo (godzina ok 19-20) wyrywała z butów. Empatia, buźka się nie zamykała, mocno zwiększona pewność siebie, o siedzeniu w miejscu nie było mowy, zanik wszelkich fobii i lęków, guma do żucia obowiązkowo. Mocno podwyższone libido lecz mały miał problemy ze współpracą ;) Nie czułem działania alkoholu którego wypiłem dosyć sporo. Zanik apetytu. Oczywiście nocka nie przespana, dopiero ok 10 rano kumpel poratował skręcikiem i przysnąłem na 3 godziny. Z racji przyjęcia dawki przekraczającej te 'rekreacyjne' miałem słabe krążenie w kończynach, płytki oddech i dało się od czasu do czasu zauważyć arytmie ( Tachykardia towarzyszyła cały czas ). Zjazdu, nie licząc otępienia po krótkim śnie i kacu alkoholowym, nie zanotowałem.

Nie potrafię stwierdzić ile trwała faza, weszła szybko i myślę, że gdybym nie dorzucał trwała by ze 2,5 - 3h. Po opisach strzelam, że mogło to być 3mmc w dobrym sorcie? Liczę, że pomożecie, bo była to jedna z moich najlepszych faz na ketonach, gość na pytanie co to zapewnił jedynie, że nie pentedron (lol) i upiera się, że to po prostu 'kryształ' :D A każe sobie słono płacić za tą przyjemność.
Pozdrawiam i czekam na diagnozę :)
strzelam na 3MMC... możliwe ( mimo zapewnień kolegi ) , że skopane lekko z pentedronem
DXM
  • 69 / 3 / 0
Witam! Akcja działa się pół roku temu nie miałem czasu napisać ale w końcu znalazłem czas.

Zarzucone z kumplem po paczce Thiocodinu kumpel zaproponował "krysie" w ampułkach po 15zł/szt.

Ampułki rozcięte, żeby przygotować do sniffu. Kumpel sniffnął pierwszy i piekło o wiele mocniej niż po standardowym MDMA zdecydowaliśmy się na zjedzenie. Pierwsze 20 minut typowa fazka jak po XTC ale potem zaczynało być dziwnie. Pojechaliśmy do lasu. Nie mogłem się napić wody gazowanej bo mnie mdliło po niej a drugi kumpel nie mógł, bo dla niego była strasznie słodka. Ponad 3 godziny chodzenia po lesie zleciały jak 20 minut. Po przyjechaniu do domu strasznie dziwna bania coś na pograniczu bad tripa, duże problemy z zaśnięciem. Na drugi dzień dosyć mocne zejście.
Kolor biały / jasno różowy. Ciężko określić.

Co to było?
  • 471 / 61 / 0
witam, ostatnio ogarniałem "speedujace i euforyzujace bialko" przez kumpla, 25zł za na oko dobre 3 szczurki, ale nie wiem co to jest...

wygląd to biały proszek z pojedynczymi, malymi krysztalkami, caly worek po tym byl bialy, w smaku gorzkawe, dosyc szczypie, pobudza i nakreca bardzo gadke, lekko empatyczne... co to moze byc?
  • 1 / / 0
Ostanio w moim mieście jest modny tzw. flex i chciałem się dowiedzieć co to jest za narkotyk ? Pochodne amfetaminy czy mefedrony ? Co to dokładnie jest ? I jak działa?
  • 9 / / 0
Witam, w mojej małej 100 tys mieścinie ostatnio pojawił się nowy drag zwany krysztalem. Jest cos jak cukier puder(bardzo malutkie kryształki) sam myśle, ze to moze być 3-MMC. Zostałem nim tylko poczęstowany, mały szczurek na oko 50-80 mg wypierdala lekko na jakieś 3 godziny. Sama faza jest słaba, ale źrenice sa strasznie rozpierdolone + pocenie. Sama faza podobna jest do amph, lecz przy takiej ilości, 'krysztal' jest duzo mocniejszy. Czasem w samarach mozna znaleść większe kryształki około 0,5 cm wyglądają jak szkło. Ale po rozgnieceniu kartą dają ładnego szczurka. Ogólnie przy snifie nie piecze, lekki gorzkawy spływ. Niektórzy tez wcieraja to w wargę. Co to moze być ?
Uwaga! Użytkownik DevilBrother nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 5 / 0
Mam podobnie jak Ty przy 3mmc więc strzelam że to właśnie ta substancja. Ogólnie rozpierdala mnie nazywanie jakiegoś dragu 'kryształem'. Nieraz pytam osiedlowych ćpaków co teraz jest na dzielnicy to słyszę odpowiedź 'kryształ'. Czasami myślę że jakby im dali gówno które by się ładnie świeciło (i było w 'grudzie') to też by mówili na to kryształ.
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
80mg 3mmc jeszcze sniffem... jeśli jakimś cudem coś byś poczuł to raczej nie na 3h i rozpierdolone źrenice itp. Pewnie jakiś domowy miks podkradziony z hypcia alfa+coś tam np. Po 3mmc nie ma pocenia przynajmniej u mnie
  • 2 / / 0
[ external image ]

Taki oto szary , lekko przeźroczysty kryształ(zdjecia z neta)

To gówno było jednym wielkim nieporozumieniem, smak bardzobardzobardzo lekko przypominało mdma(wiecie o jakim smak mi chodzi), po wciagnieciu około 100mg(nawet mniej) po 10ciu minatach pojawiły się pierwsze poty, totalne wyłączenie mysli, zacisniecie sie wnętrzenosci(uczucie ciaglego napiecia miesni), poczucie TOTALNEGO BEZSENSU stan nienadający się do niczego, nawet do spania, bo po tym gównie nie mogłem zasnac. Co to mogło być? Wydaje mi się, ze jakis rc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.