morfina, kodeina i marihuana (ble!) to prawdziwe dobro ]
Wszystko jest naturalne. Różni się tylko stopniem przetworzenia.
arkashka pisze:codeine pisze: Morfina, kodeina i marihuana (ble!) to prawdziwe dobro ]
Wszystko jest naturalne. Różni się tylko stopniem przetworzenia.
Wydaje mi się, że nie ma w naturze prekurosora amfetaminy.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: 5 - HTP, DXM, benzodiazepiny, benzydamina. Jaki one mają związek z naturą?
oczywiście to nie uwzględnia kosztów nałogu, oba te środki to górna półka
więc tak patrząc to tramal, kodeina, ekstazy. Chociaż w sumie i kwasika można zjesc i zapalić raz na kwartał to przynajmniej wiadomo że bad trip nie będzie LOL.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Ciekawa była by opcja zmieszać grzyby z Acodinem, np wywar, i jak juz zacznie sie ładować mushroombomb dorzucić tak z 15 cukiereczków, to moze nie jeden narkotyk idealny, ale dwa nie idealne tworzący idealny, psychedeliczny miks (czyt. rozpierdzol)
leśnik pisze: Odpowiedź jest banalna: łatwe w dostępie tryptaminki. Świat się obróci o 180 st. i juz nikt nie będzie chciał wracać ;).
A co do tego, że kazdy pisze "łatwo dostępny" sądzę, że nie może to iść w parze z ideałem, gdyż narkotyk ma być w pewnym sensie ucieczką od rzeczywistości, urozmaiceniem jej. Jesli byłby łatwy do zdobycia, tani tak jak większośc chce, to stałby się życiem, a nie używką. I to jeszcze bez skutków ubocznych, lol. I nie uzalezniający! Czyli niby co? Że nie ciągnie do niego? Coś mi się tu kłóci z samą boskością. No chyba, że chodzi o "nie muszę", ale zawsze pozostaje "chcę i pragnę".
Bez pragnienia nie ma boskości i ideału. Z pragnieniem nie ma wolności.
Huxley miał taki pomysł, nie wiem czy chcieli byście żyć w takim świecie, bo ja nie. Soma w batoniku, soma w lodziarni, soma w powietrzu, hejkumkejkum!
Tryptaminy, to psychodeliki. Jak to moze byc drag idealny? Jak mozna cpac psychodeliki? Psychodelikow sie nie cpa, na nich sie podrozej, aczkolwiek odbywanie tej podrozy czesto, to jest idiotyzm. DOMALAKA.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.