Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 545 / 8 / 0
Pod podłogą na strychu ? Szczury, myszy, koty = toksoplazmoza. Dobrze to wygotowałeś ?
Luk.low@interia.pl
  • 761 / 11 / 0
Panie, Ja jestem dziecko wsi, od małego się w błocie taplałem, a w chowanego bawiłem się w kanałach ściekowych popegeerowskich obór, mi tam żadna plazmoza nie straszna ;-)
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 1130 / 48 / 0
Polowa spoleczenstwa ma toksoplazmoze nie zdajac sobie z tego sprawy. Wystarczy regularny kontakt z byle kotem. Wirus ten, choroba czy co to w ogole kurwa jest, jest grozny tylko dla osob chorych na AIDS. Bylo w Housie kiedys i znany przypadek z Trainspotting :-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.