Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli np po tych 40'u mg będzie kiepsko to następnym razem na Twoim miejscu brałbym 60 (tak już zaokrąglając :-D)
Kseon pisze:To jak to w końcu z tym jest?
40mg 3c-p na pierwszy raz styknie?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Ktoś jeszcze miał podobne przeżycia, czy to kwestia mojej reakcji osobniczej? Początkowo trip był jak najbardziej przyjemny, problem się zaczął w momencie, kiedy teorytycznie peak powinien był zacząć mijać.
Z perspektywy czasu myślę, że set&settings zaważyło na takiej złej reakcji, miałem wtedy trochę stresu. Nie ulega jednak wątpliwości, że bodyload jest mocny, jak również i bezsenność.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.