Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2 / / 0
Nazwa:Versacze

Kolor:Biały

Kształt:Okrągły

Logo:logo versacze

Gdzie kupione:Gdańsk

Kiedy kupione:Początek lutego 2007

Sposób przyjęcia:Doustnie

Opis działania:Bardzo dobre kółka zjadłem 3 w odstepach co 20 min na imprezie w klubie i przez 5 godzin nie mogłem po prostu zejśc z parkietu( i trwało by to pewnie dłużej tylko impreza sie skończyła :/ ). Miłośc, empatia i wszystko co powinno występowac po MDMA. Jedne z lepszych kółek jakie jadłem w życiu...

Ocena działania:9,5/10

Dodatkowe komentarze: Przed imprezą brałem troche fety ale nie znaczną ilośc wiec raczej nie miało to wpływu na działanie dropsów...
Uwaga! Użytkownik Malaga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nazwa: Dolcze & Gabana ( nie wiem jak sie pisze)

Kolor: Biały

Logo: D&G

Gdzie kupione:Gdańsk

Kiedy kupione: 20 luty 2007

Opis działania: To samo co po versacze myśle ze zawartośc tych piguł jest identyczna... Wyśmienite na imprezy :D Aha i czas ładowania D&G jak i Versaczy to standardowo jakies 30-40 min... Naprawde polecam :D:D:D

Ocena działania:9.5/10

Dodatkowe komentarze: Zanim zarzuciłem te 3 D&G wziełem 1 czerwony telefon ale nie polecam sama feta... I na nastepny dzien po tych telefonach szczypie język i usta wiec nie wiem co jeszcze w nich jest :/
Ostatnio zmieniony 08 marca 2007 przez Malaga, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Malaga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Nazwa: różowe serca (wiem że było)
Kształt: wklęsłe serce, podziałka, pixa twarda i ładnie wykonana
Gdzie kupione: Dolny Śląsk, marzec 2007

Sposób przyjęcia: doustnie 0.5 + 0.5 (po 1h) + 1 (po 3h)
Opis działania: Chce się tańczyć, rozmawiać, bawić, nie zamulają, jest lekki szczękościsk za to nie ma problemów z zaśnięciem. Nie trzeba zjadać pięciu żeby coś poczuć. Bardzo dobra pixa.

Ocena działania: 10/10
space invaders are smoking grass
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tantall »
nazwa: new york apple (?)
kolor: biały
kształt: okragłe - stosunkowo niewielkie
logo: nadgryzione jabłko
kupione: Małopolska
data zakupu: jakoś kilka dni przed sylwestrem 2006/2007
sposób przyjęcia: 3 sztuki doustnie :)
opis działania: zaznaczam ze wczesniej nie jadlem wiecej niz dwuch tabletek i naprawde jem je żadko. tabletki zaladowaly sie po ok 40 minutach od przyjęcia. pigulki moim zdaniem byly naprawde dobre (jak na nasze warunki) i bylem z nich zadowolony. czuć było ze w środku tabletki bylo to co być powinno. naprawde pozytywne wrazenia.
ocena działania: 7/10
Uwaga! Użytkownik Tantall nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 3 / 0
post trochę spoźniony no ale jak miałem czas to stronka nie działała.

tabsa: biała, bez podziałki, mała ale gruba.
wcale nie gorzkie, jakby lekko słodkawe albo mączne, w dodatku bardzo kruche.
logo: chiński (albo japoński;) ) znak - coś jakby połączenie drukowanego A i H.
kupione: trójmiacho, jakiś miesiąc temu (na dyskotece - nie powiem gdzie ale dila-oszusta za jaja bym powiesił).

ogólnie nie było planu żeby jeść kółka, ale jak popiję na imprezie i do tego jest dobra muza to łapię ciśnienie na drażetki. zjadłem dwie w/w i nic, absolutnie ŻADNEJ fazy. nie ma co więcej pisać, jak najdalej od tego gówna!

ps. ktoś pisał wcześniej że wiśnie są wiśniowe w smaku - potwierdzam, też miałem takie odczucie.
pps. a trutka na szczury w tabsach to strychnina, myślę że w bardzo niewielkich ilościach robi niezłą psychodelę, tylko że łatwo przekroczyć dosis letalis...
It never got weird enough for me.
  • 74 / 2 / 0
Nazwa: Byki
Kolor:biały
Kształt: okrągły
Logo: Byk
Gdzie kupione: Podlaskie
Kiedy kupione: dziś
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: no kurwa jak wypierdala!!!
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze: zajebiste pillsy jak ktoś ma dojście to polecam, 1 wyjebała mnie jak 3 wisienki, i zgadzam się z opinia ludzi, że są lepsze od rolexów. Od10:40 jak mnie wyjebało to do 1:30 miałem ostrą sieke, a teraz już powoli schodzi... ale tak fajnie jest jeszcze :cool:
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mgthc »
Nazwa:Ying Yang

Kolor: Niebieski

Logo:Ying Yang

Gdzie kupione:Bielsko-Biała

Kiedy kupione:Luty 2007

Opis działania:30 min mocny wjazd w miarę upływu czasu loty coraz niższe

Ocena działania:5/10

Dodatkowe komentarze:Zjadłem 2 i potwornie mnie bolała głowa
Uwaga! Użytkownik mgthc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mgthc »
Nazwa:Calvin Klaine

Kolor:Różowy

Kształt:Mały , Bardzo twardy , Okrągły

Logo:CK

Gdzie kupione:Żywiec

Kiedy kupione:Marzec 07

Opis działania:Czekałem ok. 1 godz , delikatny skok ciśnienia po 15 min maksymalny wyjeb, faza mocna, zaburzenia
wzroku, masa energi, prawie orgazm
Ocena działania:10/10

Dodatkowe komentarze:Zjadłem 1,5 na raz i może to tak zpotęgowało lotki
Uwaga! Użytkownik mgthc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: montoya »
Nazwa:Podwójna wisienka - z małymi, czarnymi kropkami (dil stwierdził że są nakraplane herą w co nie chce mi się wieżyć-napiszcie czy to prawda)
Kolor:Niebieskie
Kształt:okrąg
Logo:2 wisienki
Gdzie kupione:kuj-pom
Kiedy kupione:luty 2007
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania: Więc zarzuciłem w domu, popijając gorącą herbatką. Po 30 minutach znaczne pobudzenie, lekki szczękościsk. Jednak było mi mało i wrzuciłem jeszcze jedną. Po około 30-40 minutach weszła ostra bomba. Wbiłem się na dykoteke, wypiłem jeszcze 5 piw i miałem niezłą rakiete ;)) polecam te tabsiki
Ocena działania:8/10
Dodatkowe komentarze:WARTO ZARZUCIĆ !!! GODNA UWAGI I PIENIĘDZY !!!

Nazwa:Smile
Kolor:Żółty,w środku białe
Kształt: okrągłe, strasznie duże
Logo: :)
Gdzie kupione:kuj pom
Kiedy kupione:Marzec 2007
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania: Ogólnie to nie zachwyciła mnie, myślę że 80% w niej to fetka. Po 1 smile'u czułem się jakbym wciagnał ze 2 sety białego...
Ocena działania: 2/10
Dodatkowe komentarze: mega szit, sama feta. nie polecam ! już bym wolał sobie piwko wypić zamiast smile'a
Uwaga! Użytkownik montoya nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nazwa: 007
Kolor: białe
Kształt:koło :)
Logo:wyryte 007
Gdzie kupione: a byłem w Katowicach
Kiedy kupione: to chyba był październik
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: No takie za dobre to one nie były, wziąłem jedną i chyba jeszcze jedną brakowało.
Ocena działania:4/10
Dodatkowe komentarze: Kupiłem je od samego Jamesa Bonda
Wszystko co pisze jest wymysłem mojej wyobraźni....
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.