Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Jak te krople stosowałeś?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 906 / 36 / 0
Zapodaję 65 kropli co godzinę, mi wystarcza ale na pewno lepiej by działała większa dawka. Wyraźnie pomaga, stosuję też w raz z nimi technikę odstawienną, czyli dzisiaj GBL co 4 godziny w ilości 1.4ml, jutro pójdzie 1.3ml co 4.5h itp. aż całkiem nie wyjdę. Dzisiaj na noc wrzucę dużo większą dawkę + apap noc i powinienem spać jak głaz ;-)
297 dni czystości (05.01)
  • 238 / 7 / 0
W czerwcu dosyć długo raczyłem się gównianym gieblem (tym żółtym) oprócz dziwnych objawów w samym działaniu, ciężkiej psychozy na odstawieniu i innych standardowych objawów pojawił się jeszcze jeden. Bardzo spuchnęły mi palce u stóp i rąk do tego stopnia że nie mogłem włożyć butów na nogi. Czy jest to normalny objaw odstawienia giebla po dłuższym ciągu (+ 3 tygodnie) czy chodzi o jakość samego płynu?
Dodam, że po przerwie piję teraz G z innego źródła i nawet gdy się skończy to odstawianie to pikuś w porównaniu z tym co działo się ze mną po wspomnianym wyżej sorcie.
  • 2652 / 382 / 0
Taka reakcja jest zdecydowanie niestandardowa, lekka opuchlizna, czy wyrzut histaminy i świąd byłyby jeszcze na miejscu, mimo że odstawienie GBL raczej nie powoduje takich objawów, ale jak wiadomo, może to być kwestia indywidualna organizmu. Jednak gdyby faktycznie była to reakcja (w tym przypadku ze strony samych naczyń limfatycznych, nie miało to raczej nic wspólnego z działaniem histaminy) na samą substancję jaką jest GBL to miałbyś ją bez względu na jakość towaru. Jeśli teraz przy lepszym sorcie jest ok, to masz dowód na to, że jest on czystszy i nie zawiera syfu, który miałeś w poprzednim sorcie jako wypełniacz dodany do giebla.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 10 / 0
Macie moze tak (pijacy GBL codziennie), ze jak cos zjecie to za godzine od razu wydalacie to? Mam sie niepokoic swoim stanem watroby? Ostatnio kał zrobil sie taki kleisty/lepki i często mam sraczke i po zjedzeniu czegos po ok. godzinie organizm pozbywa sie tego. Biore codzienie GBL + do tego benzo i SSRI.
  • 103 / 2 / 0
Ja nie pije codziennie, ale myślę że to w miarę oczywiste, że giebels rozwala żołądek i jelita, wątrobe pewnie też. Jakbym zaczął ciągle srać po ciągach to bym się raczej nie zdziwił, a ty jeszcze walisz to w miksach.
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 158 / 6 / 0
Heyah! Pomyślałem sobie, że rozcieńcze GBL 50/50 z wodą i tak będę go przechowywał żeby nie topił strzykawki. Mogę tak zrobić czy umrę?
  • 1322 / 18 / 0
Albo... Nie, to za szalony pomysl. Ale... No dobra. Powiem: dokupic igle do strzawki?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1934 / 107 / 0
"ale myślę że to w miarę oczywiste, że giebels rozwala żołądek i jelita, wątrobe pewnie też." ? what the fuck ? to oczywiste.... nie mysl :P co za bEzdety !!! :D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 247 / 2 / 0
Po wzięciu porcji GBL, to po jakim czasie można pić alkohol?
Chciałbym przyjąć dawkę GBL i sprawdzić jak będzie się sprawdzać po za domem, może na jakiejś imprezie, ale potem już dalej pić normalnie %%%.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.